Нові рецепти салатів на Новий 2020 рік

Кожен новий рік хочеться зустріти особливо, створити собі нових планів на майбутнє, щоб вкрити нове плаття і т.д. Це стосується і застілля, тому що кожен раз хочеться спробувати чогось нового, поласувати стравою, яке ніколи не пробував і це особливо стосується салатів. Тому що саме вони доповнюють всі інші ласощі.

Без салатів не обходиться жодне свято. Рецепти передаються від однієї господині до іншої, і кожна з них хоче накрити найбагатший і гарний святковий стіл, здивувати своїх близьких новими салатами і рецептами закусок. Для пошуку таких страв не треба витрачати багато часу і сил, переглядати безліч відео і сайтів, ми зібрали найкращі нові рецепти салатів 2020 року з фото: такі рецепти будуть під силу навіть новачкові.

Рецепт салату «Новорічний калейдоскоп»

Приготування цього нового блюда здивує ваших гостей, тому що всі компоненти змішуються між собою прямо перед подачею. Незвичайне поєднання інгредієнтів здивує всіх.

  • філе курки – 250 г
  • твердий сир – 150 г
  • зерна граната – 150 г
  • мариновані огірки – 150 г
  • кукурудза консервована – 100 г
  • цибуля – 2 штуки
  • сухарики – 150 г
  • морква по-корейськи – 150 г
  • родзинки – 100 г
  • часник – 3 зубчики
  • майонез – 4 столові ложки
  • сіль перець

Рецепт салату

Приготування цього нового салату не займе багато часу. Філе курки необхідно обсмажити, використовуючи рослинне масло, додати сіль і перець за смаком. Лук наріжте півкільцями. При обсмажуванні також посоліть, поперчіть і додайте трохи цукру. Що б родзинки був м’яким, варто замочити його у воді на 5 хвилин. Твердий сир натерти на крупній тертці. Солоні огірки поріжте соломкою, а куряче філе на маленькі шматочки. Часник видавити в майонез і перемішати. Підготуйте велике плоске блюдо, потім на нього викладіть в рівній частині всі підготовлені інгредієнти, а центрі гіркою соус. Новорічний салат готовий.

Рецепт салату «Ніжність»

Це найлегший і повітряний новий салат на новорічному столі. Його першим зметуть зі столу і попросять поділитися рецептиком.

  • печінка тріски – 1 банка
  • плавлений сирок – 2 штуки
  • картопля 2-3 штуки
  • морква 1-2 штуки
  • яйця 2-3 штуки
  • ріпчаста цибуля 1 штука
  • майонез 200 г

Спочатку підготуємо всі компоненти. Яйця і очищені овочі необхідно відварити. Встановіть на велике блюдо форму для листкового салату. Першим шаром натріть картоплю, розрівняйте і помажте соусом. Другим шаром укладаємо печінка тріски. Перед цим злийте масло з банки і розімніть вилкою.

Рецепт салату

Після чого викладайте поверх картоплі, тут майонез не додавайте. Третім шаром робимо терту моркву і так само мажемо майонезом. Дрібно наріжте цибулю і обдайте його окропом, щоб прибрати гіркоту – це четвертий шар. Плавлений сирок натріть на крупній тертці, покладіть поверх лука і змастіть майонезом. Потім окремо натираємо жовтки і білки. Наступним шаром укладаємо жовтки, потім білки. Між ними так само шар майонезу. Далі блюдо необхідно накрити харчовою плівкою і дати час настоятися в холодильнику. Повітряне частування готове.

Рецепт салату «Новинка»

Рецепт ще одного ніжного, дуже смачного і легкого в приготуванні нового салату.

  • філе курки – 450 г
  • імбир маринований – 200 г
  • кукурудза консервована – 1 банка
  • оливки – 220 г
  • зелень – 1 пучок
  • майонез 200 г

Рецепт салату

Відварене філе наріжте великими шматочками. Імбир і наріжте досить великими квадратиками. Оливки наріжте кільцями. У підготовлену миску відправляємо нарізані інгредієнти, додаємо подрібнену зелень, майонез і ретельно перемішуємо. Швидкий і нехитрий салат готовий дивувати всіх за святковим столом.

Рецепт салату «Тренд 2020 року»

Дуже смачний новий і новорічний салат, ароматний і яскравий. Приверне увагу всіх за святковим столом.

  • креветки -250 г
  • ананаси консервовані – 4 кільця
  • маслини – 0,5 банки
  • листя салату – 1,5 пучок
  • моцарелла -100 г

Рецепт салату

Інгредієнти для соусу:

  • майонез 1 столова ложка
  • оливкова олія 1 чайна ложка
  • сік 1 лимона
  • гірчиця 1 чайна ложка
  • паприка 1 чайна ложка
  • перець чорний молотий
  • сіль

Для початку займіться креветками. Їх необхідно відварити протягом 3-4 хвилин. Щоб приготувати соус змішайте перераховані вище інгредієнти і збийте до однорідності. У приготовлену заправку відправляємо креветки і даємо їм добре просочитися хвилин п’ятнадцять. Потім в соус додаємо консервовані ананаси, нарізані середніми шматочками, цілі ягоди маслин і листя салату. Все перемішуємо, перед подачею посипаємо тертим сиром.

Рецепт теплого салату

Ця страва може виступати як закуска, так і основне частування – ситне, смачне, нове і незвичайне.

  • листя салату
  • листя кропу (петрушки)
  • картопля – 2-3 штуки
  • яйце – 3 штуки
  • сирокопчені бекон – 5-6 скибочок
  • рослинне масло – 3 столові ложки
  • гостра гірчиця – 2 чайної ложки
  • білий винний оцет – 2 столові ложки
  • Перець чорний
  • сіль

Для початку необхідно відварити яйця і картопля. Потім яйця наріжте крупно, а картопля часточками. Бекон обсмажте до золотистої скоринки. Зелень подрібніть, салатні листя поріжте крупно.

Рецепт теплого салату фото

Далі готуємо заправку, родзинку цього блюда. Для цього в одну посуд додайте гірчицю, оцет, сіль, перець і добре збийте. Для оформлення салату підготуйте велике блюдо. Першим шаром викладіть листя салату і заправте соком лимона. Зверху ж необхідно покласти яйця, картопля і бекон. Полийте салат соусом, а перед подачею посипте зеленню. Смачного!

Рецепт багатошарового салату «Сніжок»

На новорічному, зимовому столі не можна обійтися без такого мовця самого за себе нового частування. Оригінальне поєднання компонентів не залишить байдужим навіть найвибагливішого гостя.

  • філе курки 250 г
  • твердий сир 80 г
  • очищений волоський горіх 40 г
  • яйця курячі 3 штуки
  • синій виноград «Кишмиш»
  • майонез 120 г
  • листя кропу
  • сіль

Рецепт багатошарового салату

Відваріть філе курки. Зваріть яйця і дайте їм повністю охолонути. Що б волоські горіхи не гірчить треба залити їх окропом, після просушити і подрібнити качалкою. М’ясо дрібно наріжте і покладіть на блюдо. Потім нанесіть тонкий шар майонезу і укладіть волоські горіхи.

Частина натертого сиру насипте поверх горіхів, змастіть соусом. Останній шар – це яйця, натерті і також, як і інші верстви помазані майонезом. Горочкой покладіть виноград, а залишився сир посипте зверху. Це буде нагадувати щойно випав сніг. Дайте салату просочитися, прикрасьте гілочкою кропу і подавайте гостям.

Рецепт салату «Царський»

Цей рецепт воістину царський. Набір інгредієнтів «золотий»: Червона ікра, червона риба і ніжні овочі. Здивуйте гостей незвичайним рецептом нового блюда на столі.

  • морква – 2 штуки
  • яйця – 3 штуки
  • червона риба – 200 г
  • картопля – 3 штуки
  • ікра червона – 2 столові ложки
  • гілочка кропу

Рецепт салату

Овочі та яйця зварити, дати охолонути і очистити. Першим шаром на фольгу виловіть терту моркву, потім тертий картопля, який слід посолити. Всі верстви між собою промазати соусом. Потім нарізаємо на дрібні смужки рибу і подрібнюємо зелень. Викладаємо рибу і кріп поверх картоплі. Починаючи з боку з рибою, загортаємо салат в рулет і обертаємо його фольгою. Прибираємо в холодильник на 30 хвилин, що б він просочився. Перед подачею нарізати рулет на порційні шматочки і прикрасити ікрою.

Рецепт листкового салату «Принцеса на горошині»

Через яскравості фарб такий новий салат краще подавати в прозорій мисці. Варена морква або ж морквина по-корейськи, як кому подобається. Перша додасть солодощі, а друга навпаки гостроти. Вирішувати господині, обидва варіанти гарні для «принцеси».

  • крабові палички – 250 г
  • зелений горошок – 1 банка
  • курячі яйця – 2 3 штуки
  • твердий сир – 100 г
  • майонез 150 г
  • сіль
  • перець
  • за бажанням 1 варена морква або по-корейськи 100 г

Рецепт листкового салату

Відварені яйця і моркву необхідно натерти окремо один від одного, крабові палички наріжте дрібними кубиками. Перший шар викладаємо з паличок і змащуємо сіточкою майонезу. Другим шаром викладіть горошок, попередньо злив сік з банки. Так само – сіточка соусу. Наступний шар терті яйця і майонез. Далі викладаємо терту моркву і зверху посипаємо сиром. Між ними так само промажьте майонезом. Надішліть закуску просочуватися в холодильник на пару годин.

Рецепт салату «Ялинка»

Новий салат у вигляді ялинки не залишить байдужими навіть дітей. Поєднання курки, грибів і яєчних млинців приємно здивує своїм неповторним смаком.

  • куряча грудка – 250 г
  • печериці – 200 г
  • яйця 3 штуки
  • молоко 2 столові ложки ВН
  • чорнослив сушений – 60 г
  • горіхи волоські – 30 г
  • часник 3-4 штуки
  • свіжих огірків 4 штуки
  • майонез 200 г
  • сіль перець
  • масло рослинне
  • перець і зелену цибулю
  • заморожені ягоди

Насамперед залийте чорнослив водою і залиште на час, щоб він став м’яким. У глибокій ємності збийте яйця з молоком. З отриманої суміші приготуйте 2 млинця. Наріжте шампіньйони і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник і залиште до повного вбирання жиру і охолодження грибів. Варену курячу грудку наріжте кубиком. Таким же чином поріжте млинці. Потім подрібніть чорнослив, волоські горіхи і часник. Змішайте всі компоненти. Заправити новий салат майонезом.

Рецепт салату

Тепер робимо саму «ялинку». Викладіть салат на пласке блюдо у формі трикутника. Нарізаний тонкими скибочками огірок викладаємо поверх салату. З солодкого перцю вирізаємо зірку і прикрашає верхівку. У ролі ялинкових прикрас виступлять заморожені ягоди і зелений лук. Такий новий новорічний салат буде відмінною прикрасою святкового столу.

Рецепт салату «Радість»

Така смакота швидко розлетиться зі святкового столу. Легкий і швидкий в приготуванні новий салат порадує будь-яку господарку. Він готуватися без майонезу, що надає йому свіжість і легкість.

  • сир – 200 г
  • болгарський перець – 200 г
  • кукурудза – 1 банка
  • горошок зелений – 1 банка
  • оливки – 150 г
  • оливкова олія – ​​3 столові ложки
  • лимон – 0,5 штуки

Рецепт салату

Подрібнюємо оливки, твердий сир і перець. Висипаємо консервований горошок, кукурудзу і перемішуємо. Заправляємо оливковою олією і вичавленим лимонним соком. От і все! Новий салатик готовий.

Рецепт салату «Ялинкова іграшка»

Це нове блюдо підкорює своїм смаком і звичайно незвичайним видом. Яскраві гранатові насіння на тлі білого яйця виглядають як вогники, так і хочеться спробувати.

  • Копченості (шинка, курка, свинина) – 150 г
  • яйця 3 штуки
  • твердий сир – 100 г
  • волоські горіхи 20 г
  • яблука – 2 штуки
  • часник – 3 зубчики
  • майонез – 200 г

Рецепт салату

Насамперед подрібнюємо волоські горіхи. Потім необхідно тонкими смужками нарізати шинку або копчене м’ясо, в залежності від того, що вибрали. Сир натріть то крупній тертці. Можна взяти будь-який сир, який Вам більше подобається. Відваріть курячі яйця і почистіть їх. Для прикраси нового салату потрібні білки, тому з двох яєць витягуємо жовток і відкладаємо в сторону. Курячі яйця натираємо і кладемо до інших інгредієнтів. Зелень дрібно шаткуємо і відправляємо до інших компонентів салату. Також натираємо на тертці яблуко і теж змішуємо в салат.

Робимо соус з часнику і майонезу мажемо їм блюдо. Беремо плоске блюдо і викладаємо масу так, щоб вийшла півсфера. Натираємо білок на тертці. Шарик трохи змащуємо соусом і посипаємо білком. Насінням гранту робимо малюнок на «ялинкової» іграшці. Можна взяти і морква, і горошок, і кукурудзу. Фантазуйте і все вийде.

висновок

Здивуйте своїх рідних і близьких новими рецептами смачних і красивих страв. Просто приготувати святковий стіл недостатньо, треба ще знайти унікальні рецепти, цікаво подати страви, прикрасити. Не бійтеся експериментувати, нехай на столі будуть салати у вигляді символу року, ялинки, прикрас і снігу, Пробуйте несподівані поєднання і дивовижні рецепти. Робіть побільше фотографій святкового столу, знімайте побільше на відео щасливих друзів і нехай Новий рік принесе щастя!

Сподіваюся, добірка рецептів з фото і відео змогла допомогти в складанні святкового меню і приготуванні страв.

Посилання на основну публікацію