Ви відвідали новий канал відео-рецептів Маринчині творінкі. Всі ми часто ставимо собі питання про те, що приготувати. Маринчині творінкі нові рецепти в 2020 році дадуть безліч варіантів відповіді.
Маринчині творінкі – нові рецепти в відео
Моє ім’я – Марина. І живу я в Німеччині. Кулінарія – це моє найбільше захоплення. Я просто обожнюю готувати. За допомогою каналу Маринчині творінкі ви зможете дізнатися безліч нових смачних і здорових страв.
Суп з макаронами
Новий супчик від каналу Маринчині творінкі виходить дуже смачним і досить легким.
компоненти:
- Бульйон – 2,5 літра;
- Макарони – 125 грам;
- Картопля – 6 штучок;
- Цибуля ріпчаста – 2 головки;
- Морквина – 2 штучки;
- Топлене вершкове масло – столова ложка;
- Зелень – за смаком;
- Сіль, перець, часник – до смаку.
У порожню каструлю, перш за все, покласти вершкове масло. Цибулинки треба розрізати на чотири часточки, дрібно нашаткувати і відправити в каструлю слідом за маслом. Далі додати моркву. Це може бути деяка кількість замороженої моркви, або пара штучок свіжої моркви, потертій на тертці.
Поки овочі гасяться, нарізати картоплю на четвертини, а потім середніми шматочками, як зазвичай для супів. У каструлю вилити бульйон і додати відразу ж картоплю. Каструлю накрити кришкою. Овочі повинні варитися, поки картопля не буде готова.
Коли картопля звариться, додати макарони. Рідина довести до кипіння і через пару хвилин засипати дрібно нашатковану зелень.
Пиріг зі сливами
Новий рецепт смачного десерту від Маринчині творінкі.
компоненти:
- Зливи без кісточок – 0,5 кілограма;
- Яйця – 3 штучки;
- Борошно – 1 склянка;
- Молоко топлене – 1 склянка;
- Вершкове масло – 175 грам;
- Кардамон – 0,5 чайної ложки;
- Розпушувач – 1 упаковка;
- Цукор – 0,5 склянки;
- Ванільний цукор – 1 чайна ложка;
- Тростинний цукор – 2 чайної ложки;
- Кориця – 1 чайна ложка;
- Дрібка солі;
- Цукрова пудра для глазурі – 4 столових ложки;
- Сік для глазурі – 1 столова ложка.
Для приготування нового десерту використана форма діаметром 26 сантиметрів. Форма затьмарюється пергаментом, трохи збризкують маслом і посипається панірувальними сухарями. Духовку поставити прогріватися на 170 градусів.
У мисці змішати масло, цукор, ванілін і сіль. Солі 1 щіпки вистачить. Довести до однорідної маси за допомогою міксера або віночка. Після додати яйця і знову добре розмішати. Далі налити 250 мл молока топленого. Замість нього можна використовувати будь-яку іншу «кісломолочку». Після додавання кожного компонента тісто треба розмішувати до однорідної маси. Слідом за молоком додати борошно, змішане з прянощами і розпушувачем.
Готове тісто вилити у форму для випічки. Викласти сливи і зверху присипати коричневим цукром. Випікатися буде приблизно 45 хвилин. Готову випічку при бажанні полити глазур’ю – змішати сік і цукрову пудру.
Мій канал Маринчині творінкі можна знайти на Ютубі і деяких інших відео-ресурсах. Підписатися на мій канал можна тут http://goo.gl/Rv3gz5, натиснувши відповідну кнопку. Так ви не пропустите новинки відео. Також зверніть увагу на канал моєї дочки. Вона веде його в двох варіантах – на німецькому (https://www.youtube.com/c/JuliAndMoreU) і російською (http://goo.gl/xpo7xJ) мовами. Там ви теж зможете знайти для себе багато цікавого.
Приємного апетиту від Маринчині творінкі!