Рецепти смачних тортів на Новий Рік 2020

Напередодні святкування Нового року виникає чимало приємних клопотів. Від вибору вбрання на свято до святкового застілля. На святковому столі в новорічну ніч досить багато різноманітних страв. Торт на новий рік в 2020 займає тут особливе місце.

До десертній частини святкування нового року варто підготуватися заздалегідь. Приготувати торт і крем самостійно – найкраща ідея. Навіть якщо ви і не зовсім «кондитер», засмучуватися не варто. В мережі Інтернет представлені рецепти з фото приготування торта на Новий 2020 рік у домашніх умовах. Досить вибрати для себе найбільш підходящий рецепт. Після підготувати продукти для приготування самого тіста для торта і ніжного крему і приступити до творення.

Нескладний рецепт шоколадний торта «Спартак»

Щоб порадувати всіх шоколадників, приготуйте дуже смачний шоколадний тор «Спартак» з неймовірним кремом. Рецепт його приготування простий. Але зате для багатьох цей торт стане ласощами номер один.

Приступати до приготування десерту слід з коржів дотримуючись правил рецепта. Для них знадобляться наступні компоненти:

  • Борошно – 400-450 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 90 мл
  • Цукор – 200 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Какао – 50 г
  • Мед – 3 ст.л. якщо він рідкий або 90 г – якщо густий
  • Харчова сода – 5 г

Рецепт крему і глазурі для шоколадного торта «Спартак» фото

На самому початку потрібно підготувати сито. Через нього бажано просіяти 1/2 частину борошна разом з какао. Все це добре перемішати.

В окремій посудині потрібно розтерти яйця разом з цукром. Пізніше додати молоко, мед і масло. Бажано використовувати масло м’яких сортів і перед його додаванням добре розім’яти. Перемішати і готувати на слабкому вогні. Не забувати помішувати, так як суміш може трохи підгоріти. Вміст каструльки має добре нагрітися, щоб масло і цукор розчинилися.

Після цього, не знімаючи з плити, всипати сюди соду і швидко перемішати. Суміш буде пінитися, а також вона збільшитися в кілька разів в обсязі. Так, помішуючи, залишити грітися на невеликому вогні ще пару хвилин і відставити.

Злегка остигнула отриману суміш потрібно додати в борошно, перемішану разом з какао. Так як маса ще досить-таки гаряча, то краще її перемішувати ложкою, а пізніше робити це руками.

Після на стіл викласти тепле тісто для торта. Поступово додати борошно, що залишилося і продовжувати замішувати. В результаті тісто має бути м’яким, але пружним і трохи липнути до рук. За відчуттями воно нагадає пластилін.

Далі за рецептом тісто для торта скачують в ковбаску і розрізають приблизно на вісім або дев’ять однакових частин. Їх викласти на тарілку, а зверху накрити прозорою харчовою плівкою. Для того, щоб тісто не засохло, і в подальшому з ним було б легко працювати, його ставлять на тепле місце, таке як каструля з гарячою водою. Цей хороший рада не дасть йому затвердіти.

Далі кожен шматочок добре розкочується в коло. Надати потрібну округлу форму допоможе тарілка. Для цього варто її покласти зверху розкотив шматочка і акуратно обрізати. Обрізки не потрібно викидати, в подальшому вони використовуються для прикраси верхнього шару торта.

Після розкатані коржі наколюють виделкою, ставлять в духовку і випікають при температурі 180 градусів. Приблизно через 5-7 хвилин корж буде готовий.

Рецепт крему і глазурі для шоколадного торта «Спартак»

Поки коржі остигають добре б зайнятися кремом для шоколадного торта «Спартак». Рецепт його також простий. Крем складається з:

  • Молоко – 400 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Суміш суха пудинг або крохмаль – 40 г
  • Цукор – 150-200 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Масло вершкове – 250 г

У каструлю висипати пудинг або крохмаль. Додати цукор, ванільний цукор, яйця і розтерти. Сюди ж влити тепле молоко. Далі все добре перемішується, щоб маса була однорідною.

На наступному етапі каструлька з кремом для торта ставиться на невеликий вогонь. Суміш постійно заважають, щоб виключити утворення грудочок. Крем потрібно зняти з плити, коли він загусне. Після перелити його в окрему посудину і зверху накрити плівкою. Почекати поки крем для торта охолоне.

В цей час вершкове масло збивають міксером протягом 6 хвилин. Після сюди потрібно додавати по ложці приготований заварний крем і продовжувати збивати. Маса повинна бути однорідною. На даному етапі приготування крему закінчено.

Рецепт крему і глазурі для шоколадного торта «Спартак» фото

Наступний етап в рецепті – глазур. Для її приготування необхідно запастися:

  • Какао – 30 г
  • Цукор – 100 г
  • Молоко – 75 мл
  • Вершкове масло – 50 г

Приготувати таку глазур для торта не складе особливих труднощів. Для початку беруть невелику каструлю, туди висипають какао, цукор, вливають молоко. Суміш добре перемішується і вариться на маленькому вогні до загусання. Після закипання глазур залишають на плиті ще пару хвилин.

Після в гарячу глазур необхідно покласти шматочок вершкового масла і добре перемішати, щоб воно повністю розтануло. Відставити суміш, щоб вона трохи охолола.

На столі вже готові коржі, крем і глазур. Тепер можна приступати до складання торта. За рецептом кожен корж добре промащується заварним кремом. В самому кінці зверху торта поливають ще теплою шоколадною глазур’ю, акуратно распреділілісь по всій верхній частині. В якості прикраси можна використовувати залишилися обрізки. Ними можна посипати краю торта.

Далі вже дотримуйтесь своєю фантазією. Для прикраси торта «Спартак» також добре підійдуть різні фрукти і ягоди. Готове ласощі потрібно відставити на кілька годин, щоб коржі добре просочилися кремом.

За таким простим рецептом робиться дуже смачний тортик з ніжним кремом. Він стане відмінним доповненням святкового новорічного столу, який сподобається всім і залишить хороше враження.

Простий рецепт дуже смачного торта «Снікерс» без випічки

У новорічне свято стільки різних клопотів, що просто не злічити. Торт займає тут окреме місце. Для господинь, які не дуже ладять з тестом, є чудовий рецепт без випічки. У підсумку виходить смачний торт «Снікерс».

За рецептом не потрібно пекти бісквіт, змащувати наприклад, деко олією. Готувати його можна в домашніх умовах дуже легко і швидко. Але смакові якості цієї страви всіх приємно здивують. А вже ласуни будуть від нього просто в захваті.

Згідно з рецептом, щоб приготувати торт «Снікерс» потрібні такі інгредієнти:

  • Згущене молоко – 1 банка
  • Масло вершкове – 200 г
  • Печиво – 800 г
  • Арахіс або волоські горіхи – 250-300 г

Масло необхідно заздалегідь викласти з холодильника, щоб воно було кімнатної температури.

Насамперед на сковороду висипати арахіс або ж волоські горіхи і смажити їх на середньому вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Остудити.

У наступному етапі робиться основа торта «Снікерс». За рецептом для цього береться будь печиво (цукрове, шахово або ж до чаю) і дрібно кришиться.

Потім в миску кладуть розм’якшене масло, додають в нього згущене молоко і збивають міксером до однорідного стану. Отриману суміш з’єднують з подрібненим печивом. Гарненько перемішують і викладають на тарілку, формуючи форму торта. А вже зверху посипають горіхами.

Простий рецепт дуже смачного торта «Снікерс» без випічки фото

Далі варто підготувати глазур. Рецепт її також простий у приготуванні. Для неї потрібні:

  • Сметана – 200 г
  • Цукор – 2ст
  • Какао – 4 ст.л.
  • Масло вершкове – 50 г

Спочатку сметану, какао і цукор ретельно змішують. Потім отриману суміш ставлять на плиту і доводять до кипіння, помішуючи. Потім вогонь зменшують і варять ще приблизно хвилини 4. Потім в гарячу суміш додають масло. Все добре перемішують.

Глазур’ю поливають зверху горіхів. Потім торт ставлять в холодильник на кілька годин.

Таким чином, за таким нескладному рецептом готується дуже смачний торт без випічки. Щоб прикрасити його, використовуйте ягоди, фрукти. Добре буде виглядати і цукрова пудра. Вона зробить цей тортик ще трохи солодше.

Як прикрасить новорічний тортик

Будь-яке завершення святкового застілля вимагає свого логічного завершення. Для цього підійде якраз таки новорічний торт. І якщо ж ви його вирішили приготувати самостійно, тобто в домашніх умовах, то гарненько продумайте про його оздобленні. Гарний і смачний торт на новий рік 2020 обов’язково запам’ятають всі гості.

Для прикраси будь-якого торта можна використовувати наступне:

  • фрукти
  • Цукрова пудра
  • готові прикраси
  • Шоколад, глазур
  • карамель
  • безе
  • мастика
  • крем

Як прикрасить новорічний тортик фото

Це далеко не весь перелік можливих продуктів, але вони є основними. Кожен окремо або їх комбінація прекрасно прикрасять ваш торт і зроблять його оригінальним. Ви можете подивитися фотографії вже готових тортів, запозичити ідею прикраси або ж придумати свій дизайн.

Прості прикраси для новорічного торта

Готові прикраси є найпростішим способом і продаються практично у всіх кондитерських магазинах. Вам залишається вибрати тільки що сподобалися і прикрасити ними свій десерт. Але варто заздалегідь продумати дизайн, щоб фігурки і торт виглядали гармонійно.

Також для прикраси можна використовувати фрукти. Це не вимагає певних навичок і процес займе не дуже багато часу. Але все таки бажано підготувати якусь фруктово-ягідну композицію. Дуже святково виглядають такі фрукти і ягоди: полуниця, виноград, смородина, малина і ін. Також можна використовувати висушені апельсинові шкурки у вигляді зірочок. Така ідея не залишиться без уваги оточуючих.

Прості прикраси для новорічного торта фото

Якщо ж ви не любите фантазувати, тобто варіант просто красиво розкласти фрукти і ягоди на поверхні торти. Але варто врахувати той факт, щоб прикраси поєднувалися за смаком з самим тортом.

Прикраси з цукрової пудри і какао вже зажадають певних навичок, а саме художнього стилю. Для початківців кондитерів – це прекрасний спосіб, так він не вимагає використання спеціального обладнання.

Єдино, що може стати в нагоді – це спеціальний трафарет. Його можна виготовити зі звичайної папері. Досить просто вирізати необхідну картинку, покласти її на торт і рясно посипати цукровою пудрою або какао.

глазур

Прикраса торта шоколадом і глазур’ю – це класичний варіант. Десерт із звичайними шоколадними завитками завжди виглядає просто відмінно. А приготувати глазур можна легко. Для цього будуть потрібні такі компоненти:

  • Шоколад (чистий) – 100 г
  • Молоко – 5 ст.л.
  • Вершкове масло – для змащення ємності, в якій буде готуватися глазур

глазур фото

Невелика каструлька змащується маслом. Шоколад варто поламати на маленькі шматочки, влити туди молоко і поставити на парову баню. Суміш необхідно постійно помішувати, щоб шоколад повністю розтанув.

Практично ідентичне готується і біла глазур. Для неї необхідно взяти

  • Білий шоколад – 100г
  • Цукрова пудра – 100
  • Молоко – 2-3 ст.л.
  • Вершкове масло – невелика кількість, щоб змастити ємність.

глазур фото

У каструльку з змазаним маслом дном викладають шоколад, половину заявленого молока і цукрову пудру. Готуватися все на паровій бані. Після того як шоколад розтанув, відставити і додати решту молоко.

Якщо в білу глазур додати харчовий барвник, то її можна зробити і інших кольорів.

Шоколадною глазур’ю можна залити весь торт, або організувати різні малюнки. Також можна зробити написи і фігурки. Все буде залежати від вашої фантазії і рівня майстерності.

кремове прикраса

Кремове прикраса також є досить-таки популярним. Так, за допомогою крему є можливість не тільки красиво прикрасити торт, а й заховати всі його огріхи. Прекрасні завитки, крапельки, написи і багато іншого – будуть не зайвими на вашому новорічному десерті.

Існує величезна маса різних рецептів, щоб легко і просто зробити крем для прикраси. Крім усього іншого він досить-таки смачний. Для красивого оформлення торта підійдуть такі крему – білковий, сирний, зефірний, шоколадний, шарлот, крем-чіз, масляний і ін.

Карамель і безе також відмінно підійдуть для прикраси новорічного торта. Зробити їх також нескладно. Є маса рецептів, в тому числі і з покроковим фото, які допоможуть зробити добре прикраси з карамелі і безе З них виходять прекрасні сніговики або снігові коржі. Також можна спробувати виконати самостійно фігурки Діда Мороза і Снігуроньки.

Кремове прикраса фото

Сам торт також можна викласти у формі будь-якої фігури. Дуже легко робиться Ялинка. Просто потрібно постаратися, щоб вирізати торти певної форми. Круглу заготовку торта можна легко перетворити в ялинкову іграшку, красиво і святково прикрасивши її кремом.

Символ Нового 2020 року – Біла Щур. Тому є сенс приготувати торт у вигляді Крисенко. Прикрасить його можна рожевої глазур’ю або кремом. З шоколаду можна зробити п’ятачок і очі і т.д. Таке оформлення торта особливо сподобається дітям.

Варіантів приготування торта з ніжним кремом насправді дуже багато. Потрібно вибрати для себе те, що вам подобається і підійде до вашого святкового столу.

У мережі інтернет представлені різні рецепти з фото, щоб приготувати торт на новий 2020 рік. Можна вибрати будь-який відповідний для вас. Все залежить, якими ви навичками володієте. Для прикраси також знадобляться якщо і не кондитерський досвід, то бажано проявити фантазію. І не варто боятися експериментувати, пробувати щось нове і незвичне. Навіть найпростіший рецепт торта зі звичайним кремом приготувати таким чином, що всі гості будуть захоплюватися.

Посилання на основну публікацію