Закуски на Новий рік 2017 з фото

97fb078192d4375c0960780546eae566 Закуски на Новий рік 2017 з фото

Закуски на стіл подаються до головних страв. Вони можуть допомогти позбутися на час від голоду. Також закуски добре їсти з вином, пивом і шампанським. Загалом, вони є незамінним блюдом кожного святкового столу.

Новорічна Закуска

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 штуки
  • Крабові палички – 100 г
  • Варений рис – 50 г
  • Банку кукурудзи
  • Сіль
  • Майонез
  • Кокосова стружка

Через м’ясорубку пропустити крабові палички, рис, яйця і кукурудзу. Далі додаємо сіль і майонез. Все це добре перемішуємо. Маса повинні бути не рідкою, але і не сухий. Тепер формуємо кульки з нашої маси і обвалюють їх в кокосовій стружці. На стіл подаємо просто кульки або робимо з них сніговика. Але і ковпак створюється з морквини, а очі з горошків чорного перцю. З гілочок кропу робимо ручки.

Заливне м’ясо

0cecdd510399f52bf2bf5616a96a0a2f Закуски на Новий рік 2017 з фото

Продукти:

  • Желатин – 200 г
  • Яловичина – 300 г
  • Цибуля – 100 г
  • Морква – 200 г
  • Яйця – 2 штуки
  • Сіль, зелень і перець горошком
  • Лавровий лист і журавлина для прикраси

Почистити моркву і цибулю, покласти їх разом з м’ясом в каструлі і залити водою в 1.5 літра, варимо годину. Кидаємо лавровий лист, сіль і перець за 15 хвилин до готовності. Тим часом замочити желатин. Потім процідити бульйон. Нам необхідно 500 мл. Додайте в нього желатин і поставте на вогонь. Доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.

Жовтки відокремити від білків, а білки нарізати кубиками. Тепер ріжемо кубиками моркву і м’ясо. Змішуємо їх і додаємо білки. Викласти зелень і журавлину в формочки. Зверху кладемо м’ясо з білками і морквою. Тепер заливаємо бульйоном. Настав час покласти нашу масу в холодильник на 5-7 годин, поки вона повністю не застигне.

Паштет з курячої печінкою і сиром

Інгредієнти:

  • Сир – 300 г
  • Куряча печінка – 500 г
  • Помідори – 150 г
  • Желатин – 10 г
  • Морква – 150 г
  • Цибуля – 150 г
  • Сіль, зелень рослинне масло

Замочити желатин в 150 мл води і залишити на 1 годину. Дрібно порізати цибулю, помідори і зелень. Моркву і сир тремо на дрібній тертці. Розігріваємо сковорідку наливаємо туди олію, потім обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо печінку, солимо і смажимо до готовності. На це у вас піде близько 15 хвилин. Остуджуємо печінку. Доводимо до кипіння желатин, але не кип’ятимо.

Пропускаємо печінку через м’ясорубку і змішуємо її з морквою. Половину желатину додати в печінкову масу і перемішати. Окремо змішуємо сир, зелень і помідори. Тепер сюди ж додаємо залишилася желатин і заважаємо. Половину печінки викласти у форму і розрівняти. Зверху кладемо весь сир і розрівнюємо. Решту печінка кладемо на сир і ставимо в холодильник на 5-6 годин.

Рулетики з лаваша з сьомгою і шинкою

Продукти:

  • Сьомга – 200-300 г
  • Лаваш – 2 штуки
  • Шинка – 300 г
  • Плавлений сир – 300 г
  • За смаком зелень

Дрібно рубаємо зелень, а сьомгу режим тонкими пластинами. Лаваш треба змастити тонким шаром сиру і покласти на нього сьомгу. Тепер посипаємо зеленню. Звертаємо наш лаваші в рулет і кладемо його на 10-15 хвилин у морозилку. Далі дістаємо і нарізаємо шматочками. За таким же принципом робимо рулетики з ветчинной. Як бачите, рецепт дуже простий і швидкий. Новорічна закуска порадує всіх ваших гостей.

Паштет під брусничним желе

138fef7c6afde959ae0e60a9dfc8b67c Закуски на Новий рік 2017 з фото

Паштет:

Цибуля – 200 г

  • Куряча печінка – 700 г
  • Морква – 200 г
  • Вершки – 50-100 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сіль і перець

Желе:

  • Цукор – 50 г
  • Брусниця – 300 г
  • Желатин – 10 г

Цибулю дрібно ріжемо, а морквину тремо на дрібній тертці. Тепер смажимо цибулю на вершковому маслі і додаємо туди моркву. Потім кладемо печінку і смажимо до готовності близько 20 хвилин. Подрібнюємо нашу масу у блендері. Додаємо туди вершки і збиваємо. Робимо це маленькими порціями для того, щоб паштет не вийшов дуже рідким. Викладаємо масу в невеликі креманки і заповнюємо їх на 23.

Тепер поставимо креманки в холодильник до тих пір, поки готується желе. Заливаємо 100 мл холодної води желатин і залишаємо на час. Насипаємо цукор в брусницю. Додати туди 30 мл води і довести масу до кипіння, варити 10 хвилин. Процідити. Додати желатин в гарячий відвар і перемішати до розчинення желатину. Почекати поки охолоне. Виливаємо наше желе на паштет і відправляємо в холодильник на 5-7 годин.

Сирна закуска на чіпсах

Інгредієнти:

  • Твердий або напівтвердий сир – 100 г
  • Помідори – 300 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Зелень
  • Майонез
  • Чіпси широкі
  • Оливки або маслини

Дрібно ріжемо помідори і зелень. Тремо сир на дрібній тертці. Тепер змішаємо зелень, сир і помідори і додаємо видавлений часник. Полити майонезом і перемішати. Масу, яка у нас вийшла, ми викладаємо на чіпси і прикрашаємо оливками або маслинами.

Рулети з форелі

Інгредієнти:

  • Сьомга або форель слабосоленые – 200 г
  • Огірки – 2 штуки
  • Вершковий сир – Філадельфія

Один огірок треба порізати тонкими і довгими брусочками, а другий нарізаємо кружечками. Тепер беремо рибу і теж ріжемо її пластинами. Кожен шматок риби змащуємо сиром, зверху кладемо огірок і звертаємо рулетик. Рулетики варто нарізати шматочками товщиною в 1-2 див. якщо є бажання, то поріжте кружечок огірка фігурками, а потім на шматочки покласти рулетики.