Крабові палички вужа давно і з успіхом «влилися» в ряди популярних інгредієнтів, які використовуються для створення кулінарних шедеврів. Найчастіше крабові палички є компонентом салатів. Що вже говорити про затребуваному вже не одне десятиліття салаті з кукурудзою! Але ми вирішили використовувати крабові палички в іншій ролі і зробили їх головним інгредієнтом закуски на новорічний святковий стіл. Крабові палички ми будемо смажити. Попередньо для них приготуємо пряний кляр з часниковою ноткою і зеленню, а потім обваляем в панірувальних сухарях.
Інгредієнти для закуски з крабових паличок:
- Крабові палички – 200 г
- Куряче яйце – 1 штука
- Майонез – 1,5 ст. ложки
- Борошно пшеничне – 1 столова ложка
- Часник – 1 зубчик
- Гілочки свіжої зелені
- Олія оливкова – 50 мл
- Сухарі для панірування – 4 ст. ложки
- Сіль – за смаком
- Мелений чорний перець – за смаком
Святкова закуска на Новий рік 2017 із крабових паличок – це 100 % успіх і для досвідчених хазяєчок, і для новачків кухарського ремесла!
Рецепт приготування. Покроково, з фото
1. Незважаючи на те, що для приготування святкової закуски потрібно мінімум інгредієнтів, її смак вас не залишить байдужим. Потрібно всього-то підготувати крабові палички (прослідкуйте, щоб вони були в размороженном вигляді), спеції та інгредієнти для кляру. Так, і не забудьте про сковороду. Особливих вказівок щодо вибору цієї кухонного начиння немає, візьміть будь-яку.
2. Відразу починаємо з приготування кляра для крабових паличок. В підходящу плашку розбиваємо одне куряче яйце.
3. Переправляємо до яйця трохи більше столової ложки майонезу. До речі, можна використовувати абсолютно будь-який, який вам подобається або який є в холодильнику на момент приготування закуски.
4. Підсипаємо слідом за майонезом до яйцю столову ложки борошна.
5. Тут же приправляємо інгредієнти кляру сіллю і меленим перцем.
6. Для пікантності смакових відчуттів додаємо подрібнений зубчик часнику (вже, на Новий рік можна) або два, зелень дрібно порубану.
7. Всі компоненти для кляру крабових паличок ретельно перемішуємо. Використовуємо вилку або віночок.
8. В отриманий кляр з часниковим смаком переміщаємо по черзі наші крабові палички, витягнуті з упаковки.
9. Обвалюємо їх у сухарях для панірування.
10. Залишилося тільки крабові палички обсмажити на сковороді. Замість оливкової олії можна взяти іншу рослинну.
11. Готові палички в кляре і панірувальних сухарях подаємо до столу на листках салату.
12. Така закуска – ідеальне пропозицію до пінному напою!
Помітили помилку на сайті? Виділіть її та натисніть Shift + Enter або клацніть сюди щоб інформувати нас
Ще цікавіше
Новорічний салат 2017. Символ року Півень…
Солодкі новорічні подарунки 2017 рецепт…
Салат на Новий рік 2017 без майонезу…
Салат Півник на Новий рік 2017 рецепт…
Рибні котлети з вівсянкою і зеленою цибулею. Гаряче…
Жульєн з грибами в булочці. Гарячі страви на Новий…
Канапе на Новий 2017 рік рецепт…