Що приготувати на Новий рік півня 2017 рецепти з фото

 Що приготувати на Новий рік півня 2017 рецепти з фото

Не варто переживати з приводу страв на Новий рік, адже їх придумали величезну кількість. Так що на кожне свято можна готувати щось оригінальне і смачне.

Щоб там не говорили, а завжди приємно приготувати щось самій, а потім ще й пригостити гостей. Тому, якщо ви любите робити різноманітні страви, то можете відразу починати майструвати їх і на Новий рік. Звичайно ж, багато господинь намагаються замовляти їжу з ресторанів, щоб більше часу приділити собі та не довгими годинами возитися на кухні.

Але, смачніше домашньої їжі, немає нічого на світі. Наша стаття допоможе вам дати кілька варіантів новорічної їжі для столів. Готувати такі страви дуже просто. А виходить така смакота, що подруги будуть вмирати від завести і просити дати рецепт.

Сирно-горіховий крем

 Що приготувати на Новий рік півня 2017 рецепти з фото

Продукти:

  • Ріпчаста цибуля – 1 штука.
  • Сухе вино – 2 ст. л.
  • Твердий і плавлений сир – 100 грам.
  • Рубані горіхи – 2 ст. л.
  • Груша або апельсин – 1 штука.
  • Сіль і мелений перець.

Ця закуска відмінно підійде для будь-якого святкового столу. Для початку беремо цибулю і подрібнюємо його, далі розтовкти і потерти горіхи. Всі ці продукти з’єднайте з вином і сиром. Потім розтовкти, посолити і поперчити. Перед тим, як подавати на стіл наш крем, його треба покласти в лоток, а потім зверху оформити часточками фруктів і зеленню.

Салат з фруктами і креветками

Інгредієнти:

  • Ківі – 100 грам.
  • Манго – 100 грам.
  • Креветки – 200 грам.
  • Сьомга слабосолона – 100 грам.

Спочатку відварюємо креветки близько 3 хвилин, потім чистимо. Далі беремо ківі і манго і теж очищаємо від шкірки, а потім нарізаємо кубиками. Креветки теж нарізати і змішати разом з фруктами. Перед тим, як подавати цей чудовий салат до Нового року, він повинен спочатку настоятися півгодини.

Баранина на кістки

 Що приготувати на Новий рік півня 2017 рецепти з фото

Що взяти:

  • Баранина на кістки – 3 філе.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Базилік.
  • Сіль і перець.
  • Ріпчаста цибуля – 1 головка.
  • Гранатовий сік – 1 склянку.

Беремо наше м’ясо, миємо, обсушуємо і трохи оббиваємо. Тепер солимо і перчимо. Цибулю необхідно нарізати півкільцями, а потім покласти його на баранину. Також кладемо на м’ясо базилік, рубаний часник і виливаємо гранатовий сік. Все це необхідно перемішати, а потім залишити маринуватися на 1 годину. Як тільки м’ясо буде готове, то дістаємо його з маринаду і обсушуємо. Далі викладаємо на сковорідку-гриль і обсмажуємо з двох сторін. У кінці покласти м’ясо в духовку і довести до готовності. Баранину на кістки необхідно подавати виключно в гарячому вигляді.

М’ясо в сметані

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 кг
  • Спеції.
  • Сметана.
  • Зелень.
  • Сир.

Спочатку дрібними кубиками нарізаємо філе. Для того, щоб м’ясо дійсно вийшло кубиками, його необхідно добре розморозити. Далі дуже добре розігріваємо сковорідку і викладаємо туди м’ясо. Поки м’ясо смажиться, ви можете приготувати для нього соус. Для цього беремо сметану і кладемо в неї спеції, добре перемішати і натерти сир в цю масу.

Далі всі інгредієнти добре збити міксером. Якщо міксера немає, то можна використовувати віночок. Тільки будьте акуратні, щоб не перетворити весь соус в крем. М’ясо ж не забуваємо рясно перемішувати. Заготовленим соусом м’ясо треба залити тоді, коли вже кожен шматочок покрився скоринкою. Насипаємо туди ж і зелень. М’ясо гаситься протягом 15-20 хвилин. Така закуска на стіл подається гарячою. Дане блюдо порадує всіх гостей.

Десерт Медова гірка

Для даного рецепту ви повинні замісити тісто з 5 жовтків, борошна, солі, 3 столові ложки сметани і 14 чайної ложки соди. Тісто треба тонко розкачати, а потім порізати його тонкими скибочками завдовжки 2-3 см, а шириною в 1 див. скибочки обсмажуємо в киплячому жирі. Далі всі шматочки, які у вас вийшли, ви повинні висипати на блюдо і залити 1,5 склянками киплячого меду. Після цього десерт ставимо в холодильник і витягуємо тоді, коли він повністю охолоне.

Аматорський рулет зі свининою та бараниною

Інгредієнти:

  • Бараняча корейка копчена – 250 р.
  • Сіль.
  • М’якоть свинини – 850 р.
  • Російський або голландський сир – 250 р.

М’якоть свинини добре відбиваємо, солимо і перчимо. Тепер беремо сир і ріжемо його пластинками. Сир кладемо зверху на свинину, а потім кладемо тонкі скибочки копченої баранини. Все це звертаємо в рулет, перев’язуємо нитками і запікаємо в духовці близько 1-1.5 годин. Як тільки рулет буде готовий, дістаємо з духовки наша страва, ріжемо шматочками і знімаємо нитки. Рулетик кладемо на блюдо і у нас вже є готова закуска.

Бутерброди для новорічного столу

З червоною ікрою:

Ікра червона, хліб, лимон, кріп і петрушка, вершкове масло.

Нарізаємо хліб тонкими скибочками. Далі намазуємо кожен шматочок вершковим маслом. При чому боки теж змащуємо. Потім ці боки майбутнього бутерброда мачає в січену зелень. Кладемо ікру на бутерброд і прикрашаємо його скибочками лимона.

З печінкою тріски:

Батон, майонез, кріп, цибуля зелена, яйця 3 штуки, 2 банки печінки тріски, твердий сир, 2 зубчики часнику.

Ріжемо шматочками батон, а потім підсмажуємо його в тостері. Натерти яйця і перемішати їх з печінкою тріски виделкою. З’єднуємо цю субстанцію з сиром, майонезом і рубаним кропом. Натираємо шматочки батона часником, а потім зверху викладаємо начинку. При подачі посипати бутерброди зеленню і цибулею.