Що має бути на Новорічному столі 2017

6a11f8cb57948e5b8ed804aca7ba54ff Що має бути на Новорічному столі 2017

Для тих людей, які хочуть бачити на своєму новорічному столі нові страви, ми зібрали деякі рецепти. Давайте на них подивимося.

Кожна господиня сама вирішує, що повинно бути страв у неї на столі. Звичайно ж, тут можуть бути перші страви, гаряче, закуски, десерт і випивка. Хочеться ще і здивувати всіх друзів, і приготувати щось оригінальне. Тому ми вирішили відібрати кілька чудових рецептів, які зможе приготувати будь-яка людина. Готується їжа швидко. Не варто бути шеф-кухарем для того, щоб подати на новорічний стіл вишукані страви. Головне проявити бажання.

Хрусткий салат

7be4465e007e96a7a78307c42fc0d92c Що має бути на Новорічному столі 2017

Продукти:

  • Білий батон – 200г.
  • Куряче філе – 250 р.
  • Цибуля – 150 р.
  • Сир – 150 р.
  • Пучок зеленого салату – 1 шт.
  • Огірки – 300 р.

Заправка:

  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль і перець.
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.

Спочатку беремо філе і варимо його до готовності близько 20 хвилин. Далі розбираємо його на волокна. Тепер ріжемо кубиками батон і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Поки батон смажиться, ви можете огірки нарізати соломкою. Цибуля само нарізаємо півкільцями. Якщо цибуля раптом буде дуже гірким, то його треба залити окропом, а потім залишити на 10 хвилин.

Далі зливаємо воду і промиваємо в холодній воді. Натираємо сир на дрібній тертці і приступаємо до створення заправки. Для цього змішуємо сіль, олія, оцет, перець і часник, який ви видавили. Салатні листя можна розірвати руками, а потім кидаємо до них сухарики, заправку, філе, сир, цибуля і огірки.

Гніздо глухаря

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 штук.
  • Огірки – 250 р.
  • Куряче філе – 500 р.
  • Цибуля – 100 р.
  • Картопля – 500 р.
  • Зелень і сіль.
  • Майонез.
  • Перепелині яйця для прикраси – 4 штуки.
  • Рослинне масло.

Варимо до готовності куряче філе і охолодити його. Тепер дрібно ріжемо м’ясо і цибулю. Тим часом нарізати картоплю на дрібній тертці, попередньо очистивши її. Картоплю потім треба обсмажити у великій кількості рослинного масла. Для того, щоб картопля не злипався, його можна обсмажити маленькими порціями. Огірки нарізати соломкою.

Беремо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Білки натерти на дрібній тертці. Зелень також дрібно подрібнити. Тепер змішуємо в одній мисці білки, цибулю, картоплю, огірки і солимо за смаком. Заправляємо наш салат майонезом. Викладаємо продукт в салатницю і посипаємо зеленню. Також прикрашаємо картоплею, яку залишили. Зверху кладемо порізані часточки перепелиних яєць.

Свинячі реберця

a3888e83f2fbe1ad8a5704deb726a984 Що має бути на Новорічному столі 2017

Продукти:

  • Реберця – 500 р.
  • Баклажани – 250 р.
  • Помідори – 250 р.
  • Картопля – 1 кг.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Цибуля порей.
  • Сушені трави – 2 ч. л.
  • Соус Наршараб – 50 мл
  • Сіль і перець.
  • Рослинне масло – 5 ст. л.

Для початку реберця нарізаємо і додаємо до них соус. Тепер молю і перемішуємо. Все це залишити на 15 хвилин. Тим часом чистимо картоплю і режим її брусочками або кубиками, додаємо сушені трави і трохи солимо. Перемішати масу. Ріжемо кільцями цибулю порей, а помідори – невеликими шматочками. Також кубиками нарізаємо баклажани.

Видавлюємо часник і додаємо його до масла, перемішати і додати перцю. Візьміть форму для запікання і покладіть туди м’ясо і овочі. Не забудьте додати часник з рослинним маслом. Блюдо ставимо в духовку і випікаємо при температурі 180 градусів близько 1 – 1.5 години. Приємного апетиту.

Каннеллоні з м’ясною начинкою

Продукти:

  • Помідори – 500 р.
  • Каннеллоні – 250 р.
  • Цибуля – 200 р.
  • Сіль і перець.
  • Рослинне масло.
  • Часник – 3 зубчики.

Сир – 150 р.

Соус:

  • Борошно – 3 ст. л.
  • Вершкове масло – 50 р.
  • Молоко – 1 літр.
  • Сіль і перець.

Нарізати дрібно цибулю і часник. Зняти шкірку з помідорів і нарізати невеликими кубиками. Тепер беремо часник і цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Додаємо зверху фарш і теж обсмажуємо. До фаршу ж додаємо помідори, сіль і перець. Все це смажимо ще хвилин 15. Далі займаємося приготуванням соусу. Для цього розтоплюємо вершкове масло і додаємо борошно. Далі трохи обсмажуємо. Берете молоко, сіль і перець і варіть до загустіння. Соус по консистенції повинна нагадувати рідку сметану.

На середній тертці натираємо сир. Каннеллоні заповнюємо нашим фаршем. Тільки в трубочки не варто запихати багато м’яса, інакше вони лопнуть. Беремо форму для запікання і викладаємо в неї половину нашого соусу. Зверху кладемо трубочки. Тепер прийшла пора викласти залишився соус і поставити в духовку. Страва має готуватися протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім посипаємо все сиром і запікаємо ще 15 хвилин.

Полуничне суфле

Продукти:

  • Полуниця – 300 р.
  • Цукор – 150 р.
  • Желатин – 2 ст. л.
  • Вершки – 200 мл

Залити желатин 150 мл холодної кип’яченої води і залишити на той час, який зазначено на пачці. Далі доводимо желатин до кипіння, але не кип’ятимо. Остуджуємо. Полуницю треба помити, видалити чашолистки і подрібнити у блендері. Далі збиваємо вершки з цукром і змішуємо все з кубинкой. Додаємо в масу желатин і перемішуємо. Приготоване суфле розлити по чашках і поставити в холодильник на 3-4 години.