Салат півник на Новий рік 2017 з фото

d83b8cd50fc75078530ec64e8bd16dc4 Салат півник на Новий рік 2017 з фото

Новий рік без смачних салатів – не свято. Адже треба чимось годувати своїх дорогих гостей. Ось для вас кілька варіантів популярного салату Півник.

На Новий рік придумано стільки страв, що очі розбігаються. Хочеться приготувати щось оригінальне і незабутнє. Тому в нашій статті ви побачите кілька варіантів салату Півник. Всі вони готуються швидко, так що ви не будете витрачати багато часу, стоячи перед духовкою.

Так і гості будуть в захваті від ваших страв. Салати завжди були самим простим і оригінальним блюдом для столу. Їх можна приготувати велику кількість, якщо до вас прийде багато друзів. Це навіть простіше, ніж возитися з гарячими стравами або випічкою. А от торти завжди можна купити в магазині або зробити на замовлення.

Салат Півник

7e717f3547300a592857058ded1324a2 Салат півник на Новий рік 2017 з фото

Продукти:

  • Яйця – 2 штуки
  • Куряча грудка – 80 г
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Помідори – 2 штуки
  • Зелень

Для початку беремо яйця відварюємо їх круто. Тепер остуджуємо, чистимо і ріжемо невеликими кубиками. В цей же час відварити курячу грудку і теж остудіть. Далі м’якоть нарізаємо кубиками або соломкою. Помідори вимити і теж порізати кубиками. А ось сир необхідно натерти на дрібній тертці. Коли всі продукти будуть готові, то ви можете починати укладати їх в окрему салатницю. На дно кладемо курку, потім помідори, далі яйця і тертий сир. Всі прикрашаємо зеленню. В кінці ви можете заправити салат майонезом.

Півник-гребінець

Продукти:

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Цибуля – 1 середня цибулина
  • Картопля – 3 середніх
  • Помідор – 1 великий
  • Яйце – 4 штуки
  • Оцет – 13 склянки
  • Гаряча вода – 12 склянки
  • Сіль і перець
  • Майонез

Курячу грудку відварити до готовності. Не забудьте посолити воду. Тепер відварюємо яйця, остуджуємо їх у холодній воді і чистимо. Відварити До готовності і картоплю, а потім почистити і остудити. Тепер ріжемо півкільцями цибулю. Покласти його в миску і залити теплою кип’яченою водою. Тепер виливаємо оцет і все перемішуємо. Залишити маринувати цибулю на дві години. Тим часом ви можете на крупній тертці натерти картоплю і викласти на плоске блюдо.

Змастити картоплю майонезом. Зверху покласти грудку варену, яку ви порізали на дрібні кубики. Далі смахать грудку майонезом. Настав час злити воду з лука і покласти його на курку. На крупній тертці натерти яйця і висипати їх зверху лука. Наступний шар буде майонез. А ось помідори, можна нарізати шматочками і прикрасити зверху наш салатик.

Інший півник

d449fae9edf857f92c36dbd095ac6e62 Салат півник на Новий рік 2017 з фото

Продукти:

  • Маслини без кісточок – 1 банка
  • Майонез
  • Солодкий перець – 2 стручка
  • Копчена куряча грудка – 300 г
  • Оливка і жовток

Нарізаємо кружечками маслини. Кубиками ріжемо перець і грудку. Також треба буде залишити трохи перцю для прикраси. Тепер з’єднуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом, перемішати. Викласти масу на тарілку у формі півника. Зверху тремо і насипаємо жовток. Тепер треба зробити зі смужок перцю гребінець, хвіст і лапи. А дзьоб і оченята будуть створені з оливок. Як бачите, рецепт дуже простий і швидкий. Тут найголовніше – навчитися створювати форму півника.

Золотий півник

Продукти:

  • Гриби – 500 г
  • Куряче філе – 400 г
  • Волоські горіхи – 1 стакан
  • Цибуля – 1 штука
  • Кукурудза – 0.5 банки
  • Майонез і зелень

Беремо режим кубиками гриби і куряче філе. Ці продукти треба окремо обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки. Тепер остуджуємо їх і змішуємо разом з цибулею і горіхами. Цибуля різати треба півкільцями. Далі кидаємо в нашу масу кукурудзу. При чому можна замінити її горошком при бажанні. Заправляємо салат майонезом і все готово. Можна подавати на стіл.

Милий котик

  • Копчена ковбаса – 200 г
  • Картопля – 350 г
  • Мариновані шампіньйони – 250 г
  • Яблука – 200 г

Відварити картоплю до готовності, остудити і почистити. Тепер нарізаємо її кубиками. Далі беремо ковбасу і ріжемо соломкою. Гриби ж дрібно порізати. Яблука почистити, видалити серцевину і порізати соломкою. Тепер змішуємо гриби, ковбасу, картоплю та яблука. Заправляємо салат майонезом.

Півник кошлатий

Інгредієнти:

  • Картопля – 300 г
  • Буряк – 200 г
  • Копчена ковбаса – 300 г
  • Цибуля – 150 г
  • Часник
  • Майонез
  • Сіль
  • Морква – 200 г

Моркву і картоплю варимо до готовності, даємо студить і чистимо. Буряк теж треба відварити до готовності і почистити. Тим часом ріжемо цибулю кубиками і заливаємо його окропом на 15 хвилин. Потім злити воду і цибулю промити в холодній воді. Все це робиться для того, щоб цибуля не був гірким. Тепер ріжемо соломкою ковбасу, а картоплю тремо на дрібній тертці. Також чинимо з морквою і буряком.

Видавлюємо часник і додаємо його в майонез. Солимо за смаком і перемішуємо. На дно салатниці покласти картоплю, трохи посолити і змастити майонезом. Далі йде шар буряків і майонез. Тепер прийшла черга цибулі, моркви, солі і змащуємо майонезом. А зверху на морквину покладіть ковбасу.