Привітання з Різдвом Христовим 2017 в прозі і віршах

Час швидкоплинний, і варто лише відгуляти настання Нового року, що наближається наступний великий і добрий свято, шанується християнами усіх конфесій – Різдво Христове. Привітати рідних і близьких з цією приємною подією поспішають усі, але не кожен вміє робити це красиво і непересічно. Матеріал даної статті допоможе вам створити запам’ятовується і особливе привітання з Різдвом Христовим 2017 так, щоб воно торкнулося серця одержувача і залишило в нього теплий і м’який слід любові і турботи, крім цього, ми запропонуємо Вам декілька варіантів різдвяних привітань як у прозі, так і у віршах.d9a1a6fb9ef3dc15299dd067baeb69b2 Привітання з Різдвом Христовим 2017 в прозі і віршах

Як давно відомо, самі непорушні спогади залишають у нашій пам’яті зовсім не подарунки, а теплі слова. Приємно те, що люди, придумавши вітальні листівки, навчилися фіксувати їх на папері, ніж практично увічнили свої побажання в часі. Звичайне привітання з Різдвом 2017 року може забутися, а воно ж, але записане в листівці або відправлений у листі (СМС – більш сучасний варіант), залишиться з одержувачем на довгий час, що обіцяє йому приємні спогади про свято. Як же придумати привітання з Різдвом Христовим для рідних, коханих і близьких людей у віршах або в прозі і як же оформити його красиво і правильно, щоб справити приємне враження і підняти настрій адресату? Давайте розбиратися!

Поздоровлення в прозі з Різдвом Христовим 2017

d8d583016f6ae78ff092aa7172f8195f Привітання з Різдвом Христовим 2017 в прозі і віршах Різдво – це велике світле свято, покликаний приносити людям радість і душевну благодать. Тому згадувати в цей день про якісь негаразди та сварки, особливо серед близьких вам людей, просто грішно. Залиште вирішення всіх конфліктів на потім, а сьогодні привітайте у віршах або в прозі, всіх, хто знаходиться поруч з вами: членів своєї сім’ї, сусідів, колег, начальника, навіть далеких родичів і просто знайомих. Нехай кожен з них отримає частинку доброти саме від вас.

Короткі СМС привітання з Різдвом 2017 року в віршах

b28b28743f03de2869dcc65d3318fed6 Привітання з Різдвом Христовим 2017 в прозі і віршах

Як правильно вітати із Різдвяними святами

Дотримуйтеся сухих формулювань лише з малознайомими людьми. Для всіх інших подбегите пару теплих і ласкавих епітетів, щоб налаштувати одержувача на добрий лад вже на самому початку.

Пам’ятайте, що причиною вашого привітання став православне свято. Не забудьте згадати, що саме ця подія спонукало вас написати ці теплі слова – тоді адресат навіть по закінченні часу не забуде, в честь якої події він отримав цю вітальну листівку, лист, смс тощо). Підбирайте слова вітання щире, не бажайте «занадто», «через край» — це завжди виглядає трохи безглуздо. Пам’ятайте, що будь-яка людина, завжди мріє про простому життєвому щастя: про присутність у його житті любові і взаєморозуміння, про здоров’я, про матеріальне благополуччя, про успіхи своїх дітей і таке інше. Саме на це варто робити упор у своїх привітаннях.

Навіть у підписі ви можете висловити своє ставлення до людини. Наприклад, занадто формальне закінчення привітання з Різдвом Христовим 2017 може викликати як мінімум подив. Тому допишіть кілька м’яких слів, типу, «з любов’ю…», «з найщирішими побажання великого щастя…» або «з повагою…». Таке закінчення залишить приємне враження і змусить одержувача привітання мимоволі посміхнутися і розчулитися повноти та щирості ваших почуттів.

Як привітати близьких та рідних з Різдвом 2017

Багато близькі нам люди розкидані по світу, і у нас немає можливості привітати їх особисто. Тому не соромтеся користуватися благами сучасного світу: дзвоніть, відправляйте листівки звичною поштою або електронною – що теж дуже доречно. Головне, це вашу увагу і щирість, вкладені у привітання. Саме вони запам’ятаються надовго, в якому б вигляді не були відправлені.

Також дивіться красиве відео привітання з Різдвом Христовим, сподіваємося Вам сподобається!