Новорічні торти на 2017 рік з фото

5ebfb52852a4794e7bc62fd0da48e56a Новорічні торти на 2017 рік з фото

Ні для кого не секрет, що на кожному святі знайдеться кілька людей, які майже нічого не їдять, бо чекають десерту. Безумовно, на Новий рік такі ситуації теж трапляються, тому солодке блюдо повинне бути не менш смачним, ніж основне. У нашій статті ви знайдете кілька цікавих рецептів новорічних тортів 2017 року.

Вівсяний торт «Панчо»

Дуже ніжна і легка випічка.

Для приготування цього торта, вам знадобляться наступні компоненти:

  • Бісквіт:
  • 4 яйця;
  • 250 г цукру;
  • 200 г борошна.
  • Крем:
  • 450 г сметани;
  • 150 г цукру;
  • одна столова ложка какао;
  • два банана.

Приготування

Щоб приготувати один з рецептів новорічних тортів 2017 року з фото, спочатку потрібно спекти бісквіт. Для цього необхідно відокремити білки від жовтків, останні змішати з 125 г цукру, а перші збити з цукром. Потім жовтки і білки потрібно з’єднати. Далі в отриману суміш додаємо борошно і перемішуємо. Ставимо бісквіт випікатися в духовку, розігріту до 175 градусів на 40 хвилин. Після охолодження нарізати його кубиками.

Після цього починаємо готувати крем. Необхідно перемішати цукор зі сметаною, і збивати їх міксером, поки крем не стане густим.

Банани потрібно нарізати кубиками. Далі меншу частину крему слід відокремити для прикраси торта, а в що залишився крем необхідно змочити кубики бісквіта.

Мокрі кубики слід викласти на тарілку і накрити шаром бананів. Після цього потрібно викласти ще один шар бісквіта, і ще один шар бананів. Все це потрібно накрити останнім шаром бісквіта, і надати торту форму купола.

Залишений для прикраси крем слід змішати з какао і розтерти. Отриманою сумішшю можна прикрасити готовий торт.

Торт «Снікерс» без випічки

Торт є одним з найбільш простих рецептів новорічних тортів на 2017 рік.

Щоб приготувати цей торт, вам знадобляться такі інгредієнти, як:

  • 1 банку згущеного молока;
  • 200 г вершкового масла;
  • 800 г цукрового печива;
  • 300 г арахісу.
  • Глазур:
  • 200 г сметани;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 4 столові ложки какао;
  • 50 г вершкового масла;
  • Прикраси:
  • мармелад;
  • арахіс.

Приготування

Спочатку необхідно розігріти сковороду і підсмажити на ній горіхи, після чого остудити їх. Потім, щоб приготувати крем, потрібно викласти в миску розігріте вершкове масло зі згущеним молоком і збити їх міксером. До одержав крему слід додати подрібнене цукрове печиво. Цю суміш потрібно викласти у формі торта, і прикрасити зверху арахісом.

Щоб приготувати глазур, необхідно перемішати цукор, какао, сметану, поставити їх на вогонь і, безперервно помішуючи, довести до кипіння. Після вогонь потрібно зменшити і варити суміш 3-4 хвилини. Знявши її з вогню, потрібно додати 50 грам вершкового масла.

Полив шоколадною глазур’ю торт, необхідно помістити його в холодильник на 2-3 год. Зверху можна прикрасити його мармеладом і горіхами.

Генуезький шоколадний бісквіт

Це дуже смачний, і, в теж час, не надто складний рецепт новорічного торти 2017 року з фото.

Що знадобиться:

  • 6 курячих яєць;
  • 190 г цукрової пудри;
  • 100 г борошна;
  • 30 г какао;
  • 80 г вершкового масла.

Приготування

Спочатку необхідно приготувати бісквіт. Для цього потрібно просіяти борошно, розтопити вершкове масло і почекати поки воно охолодитися. Далі слід збити яйця з цукровою пудрою і поставити на парову баню (над нагрітою каструлею з водою). Нагрівати суміш до 30-35 градусів, збиваючи її віночків. Потім необхідно зняти масу з лазні і збити міксером.

Потім потрібно какао перемішати з борошном, додати третину цієї суміші в яєчну масу і перемішати. Далі потрібно влити вершкове масло. Перемішати. Потім додавати по черзі: третину суміші какао з борошном і вершкове масло. Ще раз ретельно перемішати.

Готове тісто треба вилити у форму і поставити в духовку, нагріту до 180 градусів, на півгодини. Потім слід дати випічці охолонути, і можна подавати до столу.

Шоколадний торт

Дуже легкий і приємний на смак десерт.

Щоб приготувати торт по цьому рецепту вам знадобиться:

  • півтори склянки борошна;
  • чверть склянки какао;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 2 великих яйця;
  • 1 стакан і 2 столові ложки цукру;
  • 225 г вершкового масла;
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту;
  • Шоколадна помадка:
  • пів склянки какао;
  • чверть склянки цукрової пудри;
  • 4 столових ложки вершкового масла;
  • 4 столові ложки молока.

Приготування

У першу чергу потрібно просіяти борошно, розпушувач і какао, додати до них масло, цукор, яйця і ваніль, а потім збити це все міксером до отримання однорідної маси. Далі, щоб зробити тісто більш рідким, в нього потрібно додати дві столові ложки гарячої води. Готове тісто слід розділити на дві частини і викласти на заздалегідь підготовлені форми. Випікати коржі 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Далі потрібно приготувати крем. Для цього слід просіяти цукрову пудру і какао, потім додати до них масло і молоко. Всі інгредієнти необхідно збити до однорідної маси. Коли коржі охолонуть, їх слід перекласти готовим кремом.

Торт «Графські руїни»

Щоб приготувати страву за даним рецептом, вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Коржі:
  • 2 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка сметани;
  • півтори склянки борошна;
  • півтори чайної ложки соди;
  • півтори столової ложки яблучного оцту;
  • 1 столова ложка какао.
  • Крем:
  • 500 мл сметани;
  • 1 склянка цукрової пудри;
  • ванілін.
  • Глазур:
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1 їдальня ложка сметани;
  • 20 г вершкового масла;
  • 1 чайна ложка какао.

Як готувати?

У першу чергу потрібно приготувати коржі. Для цього необхідно збити цукор з яйцями, потім додати до них сметану і знову збити. У готову суміш додавати борошно, безперервно помішуючи утворену масу. Додати яблучний оцет і поставити тісто в холодильник на півгодини. Коли час закінчиться, потрібно відокремити від тесту одну третину, а решту перемішати з какао. Спекти один білий корж і два коричневих в духовці, нагрітій до 180 градусів. Піч 20 хвилин.

Далі необхідно приготувати крем, збивши сметану з ваніліном і цукровою пудрою.

Один корж з какао потрібно прикрасити, встромивши в нього виделкою. Інші два розрізаються на частини у формі трикутників, ромбів і т. д. На цілий корж слід нанести крем, а частини інших коржів – змочити в крем, і скласти на основу.

Після того, як торт буде складний, потрібно приступити до його прикраси. Не варто забувати, що оформлення новорічних тортів 2017 року – це теж дуже важливий процес. У даному випадку, слід перемішати всі компоненти для глазурі, їх підігріти в каструлі до утворення однорідної маси, а потім прикрасити нею торт.

Звичайно ж, можна взяти новорічні торти 2017 року на замовлення, але все-таки випічка, зроблена власними руками – це завжди набагато смачніше і приємніше для вас і ваших близьких. Також модно зараз купувати новорічні торти з мастики 2017 року, добре виглядає на фото, але вони точно не будуть легкими і нехімічними.