Новорічні торти 2017. Смачні рецепти на новий рік з фото

06ff6d2e8661de7ab336135d136d69e9 Новорічні торти 2017. Смачні рецепти на новий рік з фото

Як тільки зима огорне землю куп сніжного покривала, прийде розуміння стрімко наближаються новорічних свят. У ці довгоочікувані дні вся родина збереться за святковим столом, на якому їх буде чекати таке улюблене олів’є, оселедець під шубою, холодець, мандарини і багато шампанського. Ось тільки для символу приходить 2017 року все це не дуже прийнятно. Знаєте, що б йому справді хотілося побачити на вашому столі? Дуже смачний десерт! Для цього всім господиням варто «пошкребти по засіках» і дістати звідти рецепт самого фірмового і смачного торта. Якщо ж у вас такого рецепта торта про запас ні, ми навчимо вас готувати новорічні торти 2017.

Фруктовий торт

Це дуже ніжний і навіть повітряний торт, який порадує гостей своїм яскравим зовнішнім виглядом.

Необхідні інгредієнти:
Для коржа:

  • 6 яєць;
  • 1 ст. цукру;
  • 1 ст. борошна.

Для крему:

  • 800 мл жирних вершків;
  • 100 гр. цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру або пару крапель ванільної есенції.

Для прикраси:

  • 10 гр. желатину;
  • 1 ст. фруктового соку;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 4 ківі;
  • 4 банана;
  • 1 манко;
  • 1 апельсин;
  • 1 ананас.34ad20dd50275b12eeb1c290a1f2dd08 Новорічні торти 2017. Смачні рецепти на новий рік з фото

Етапи приготування

1. Спочатку потрібно спекти пухкий бісквіт, для чого яйця варто розділити на білки і жовтки і білки відправити в холодильник. У цей час потрібно збити жовтки з 2/3 склянки цукру, поки він повністю не розчиниться. Після цього можна збивати беки спочатку з невеликою кількістю солі, а коли вони перетворяться в пишну піну, можна досипати цукор, що залишився. Тепер обидві суміші яєчні з’єднуються між собою і дуже акуратно перемішуються. Далі потрібно просіяти на отриману масу маку і знову дуже акуратно її вимісити. Готове тісто відправляється в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Перед подальший використанням готовий бісквіт необхідно повністю остудити.

2. Щоб приготувати крем, необхідно просто збити охолоджені вершки з цукром і ванільною есенцією до загустіння.

3. Остиглий корж поділяється на 3 частини, кожна з яких перемазывается вершковим кремом. Все це робиться у високій формі.

4. Тепер потрібно красиво розкласти на поверхні торта фрукти, порізані часточками.

5. Прийшла пора залити верхній шар торта желе. Для цього потрібно розвести желатин у 5 ст. л. води і дати йому набрякнути. Після цього потрібно перекинути отриману суміш в апельсиновий сік і прогрівати його на дрібному вогні до тієї пори, поки желатин повністю не розчиниться. Залиште цю суміш на балконі, поки вона не охолоне, після чого залийте верхній шар коржа. Готовий торт разом з формою відправляється в холодильник на ніч.

6. Вранці потрібно акуратно витягти фруктовий торт з форми, після чого прикрасити його по краях залишилися кремом.
За бажанням можна посипати краю торта подрібненими горіхами або пластинками мигдалю.

Шоколадний торт

Дуже смачний і простий у приготуванні торт, який по достоїнству оцінять всі присутні на святі гості в 2017 році.

Необхідні інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 250 гр. цукру;
  • 250 гр. борошна;
  • 50 гр. какао;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. соди;
  • 300 мл свіжого молока;
  • 50 гр. вершкового масла;
  • 50 мл оливкової олії;
  • 1 с. л. винного оцту;
  • 1 с. л. ванільного екстракту.

Для крему:

  • 400 мл жирних вершків;
  • 2 ст. цукру;
  • 200 гр. чорниці.

Для помадки:

  • 1 плитка шоколаду;
  • 50 гр. вершкового масла;
  • 50 мл жирних вершків;
  • 50 гр. цукру.

03291adc6116b72c0aae0cd1e4b86ad9 Новорічні торти 2017. Смачні рецепти на новий рік з фото
Етапи приготування

1. Спочатку потрібно спекти торт. Для цього у високій мисці з’єднується борошно, сіль, сода, цукор і какао. Всі інгредієнти добре перемішуються між собою. Сюди ж відправляються, яйця, молоко, оцет, ванільний екстракт, а також вершкове і оливкове масло. Все це ретельно перемішується за допомогою міксера. Готова маса відправляється в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин. Готовий корж перед подальшим використанням повинен повністю охолонути.

2. У цей час можна зробити крем. Охолоджені вершки збиваються з цукром до отримання пишної однорідної маси. Сюди відправляється кілька ложок свіжого чорничного соку.

3. Охолоджений корж розрізається на 2 частини і гарненько промащується готовим кремом. Краї також можна змастити.

4. Тепер потрібно полити помадкою торт. Для її приготування необхідно розтопити на водяній бані 1 плитку чорного шоколаду, після чого додати до неї вершкове масло, вершки і цукор. Коли маса стане однорідною, можна їй зняти з водяної бані і полити наш торт.

В якості прикраси варто використовувати жменю чорниці. Перед подачею торт повинен просочитися як мінімум 12 годин.

Торт зі смаком Ерл Грей

Це рецепт дуже незвичайного і смачного святкового торта до Нового 2017 році, який стане приємним сюрпризом не тільки для гостей, але й для Вогняного Півня.

Необхідні інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 400 гр. згущеного молока;
  • 1 ст. борошна і ще 3 ст. л.;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 2 ч. л. розпушувача;
  • 1 ч. л. соди;
  • 1,5 с. л. чаю Ерл Грей.51149d4ee7cc136095ca433ad94476a2 Новорічні торти 2017. Смачні рецепти на новий рік з фото

Етапи приготування

1. У звичайному сотейнику потрібно змішати згущене молоко з крупинками чаю і варити суміш на повільному вогні не більше 10 хвилин. В цей час чай віддасть молока свій колір і аромат. Щоб крупинки крупнолистного чаю не перетворилися в траву, варто подрібнити їх у блендері до стану борошна.

2. Поки суміш буде остигати, потрібно гарненько збити яйця в іншій мисці, а третій перемішати між собою всі сухі інгредієнти.

3. Коли згущене молоко стане просто теплою, можна потроху вливати в неї збиті яйця, при цьому постійно перемішуючи суміш віночком.

4. Далі сюди всипати всі сухі інгредієнти і виливається розтоплене вершкове масло.

5. Виходить тісто, яке має бути повністю однорідним. Воно запікається при температурі 180 градусів не менше 40 хвилин.

6. Перед подальшим використанням готовий корж повинен повністю охолонути.

7. Для просочення торта можна використовувати суміш лимонної цедри, води і цукру.

8. Ідеальним кремом для нашого торта є заварний, в який можна додати трохи лимонного соку.

В якості прикраси можна використовувати горіхи, фрукти, фініки або ж просто посипати верхівку торта лимонною цедрою.

Банановий чізкейк

Це дуже смачний і простий торт, який не потрібно випікати. Тим не менш смак це десерту буде доречний на святковому столі при зустрічі 2017 року.

Необхідні інгредієнти:

  • 400 гр. пісочного печива;
  • 150 гр. вершкового масла;
  • 200 мл вершків;
  • 500 гр. нежирного сиру;
  • 3 банана;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • карамельний сироп;
  • 1,5 ст. л. желатину;
  • 1,5 ст. л. цукрової пудри;
  • збиті вершки.ba268d6bc1e056b165c1a4966328a663 Новорічні торти 2017. Смачні рецепти на новий рік з фото

Етапи приготування

1. За допомогою блендера варто розтерти пісочне печиво в дрібну крихту. Тепер цю масу необхідно з’єднати з розм’якшеним вершковим маслом і добре перемішати. Отриману крихту потрібно гарненько утрамбувати на дно форми, щоб вийшов один рівномірний пласт.

2. Желатин замочується в 6 ст. л. води до набухання.

3. Банани подрібнюється в блендері з лимонним соком, після чого готова суміш з’єднаються з цукровою пудрою, вершками і перетертим через сито сиром.

4. Всі інгредієнти перемішуються до однорідної консистенції, після чого сюди ж відправляється желатин. Отриманою сумішшю залити наш корж з печива, і відправити все в холодильник на 12 годин.

5. Перед подачею до столу готовий торт витягується з форми, прикрашений по краях вершками з банки і шматочками бананів, поливається сиропом і посипається шоколадною крихтою.

До столу готовий пудинг подається виключно в охолодженому вигляді.

Використовуючи ці смачні рецепти на Новий рік з фото, можна зробити по-справжньому неперевершений десерт новорічного столу 2017 року, який стане чудовим завершальним акордом у всьому торжестві.