Новорічне меню 2017

Новорічне меню 2017 повинно бути особливим. Символ наступаючого року є Червоний Вогняний Півень. За своїм темпераментом, цей птах дуже горда, красива, весела, задерикувата, але добра. Підходити до формування новорічного меню потрібно з особливою відповідальністю.

Півень – птах дуже весела, тому просто не потерпить сірість і нудьгу за новорічним столом. Новорічне меню 2017 повинно бути яскравим, смачним, але легким. Їжа на столі повинна бути корисна.

До складання новорічного меню потрібно поставитися з особливою відповідальністю.

Про що мріє кожен у новорічну ніч 2017? Звичайно ж, про настання якогось прекрасного чуда і розкішному застілля. Гарне оформлення й сервірування столу приведуть в захват ваших гостей. На цій сторінці ми постаралися зібрати для вас найкращі, смачні і цікаві страви для святкового застілля. Якщо ви ще не знаєте, що приготувати на рік Півня, то ця стаття виявиться для вас речі.

Складаючи новорічне меню 2017, врахуйте, що страви мають бути смачними, корисними і максимально красиво поданими. Саме подача страв на стіл і сервіровка має дуже велике значення, створюючи святкову атмосферу.

Складаючи новорічне меню, врахуйте, що в 2017 році наступає рік Вогняного Півня. Необхідно задобрити символу року, щоб вас супроводжувала удача. На столі обов’язково має бути присутнім м’ясне блюдо або з рибою. Так само не можна забувати про салати, закуски, нарізки і хороших напоях.

Нижче ви знайдете детальні покрокові рецепти з фото, які можна включити в новорічне меню.

Смачне гаряче блюдо на рік Півня 2017 – печеня з яловичини.

fe77f86c851fa683436a8eacc0dda629 Новорічне меню 2017Фото: Рецепти для будинку

Прекрасним гарячою стравою в новорічне меню стане печеня з яловичини з картоплею. Приготувати це блюдо для будинку, для гостей було б дуже добре. По-перше, печеня з яловичини з картоплею – дуже смачне, по-друге – дуже ситна. М’ясо з картоплею – універсальне блюдо, яке всім припаде до смаку. Причому воно досить зручне, його можна подавати одночасно як основу і як гарнір. Так само цей смачний рецепт порівняно швидко готується.

В принципі, для печеня з яловичиною можна взяти будь-яке м’ясо. Проте краще всього для цих цілей підходить яловичина або телятина. Даний рецепт розрахований на 4 порції.

Для приготування вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • Яловичина – 500 грам.
  • Цибуля – 1-2 штуки.
  • 2 середніх томату.
  • Картопля 5-6 штук.
  • Перець (горошок) – 6-7 штук.
  • Соус – 1 чайна ложка.
  • Приправи, сіль – за смаком.

Покрокове приготування.

  • Першим ділом потрібно приготувати м’ясо. Очищаємо від жил і плівок, зрізаємо жир, промиваємо в холодній воді й нарізаємо на невеликі шматочки.
  • Потім м’ясо обсмажуємо.
  • У розігріту сковороду наливаємо масло і укладаємо м’ясо. Смажити потрібно на середньому вогні протягом 8-10 хвилин. Постійно помішуйте, щоб воно рівномірно просмажене з обох сторін.
  • В кінці смаження додаємо сіль і спеції за смаком.
  • Очищаємо цибулю, нарізаємо його півкільцями.
  • Додаємо його до м’яса і тушкуємо ще протягом 10 хвилин із закритою кришкою.
  • Томати так само добре промиваємо та нарізаємо кубиками.
  • Додаємо томати до м’яса і цибулі.
  • Продовжуємо тушкувати ще протягом 10 хвилин, а тим часом починаємо займатися картоплею.
  • Картоплю чистимо та миємо, ріжемо на невеликі кубики.
  • Закладаємо картоплю в сковороду і злегка солимо.
  • Додаємо соус.
  • Тушкуємо все інгредієнти до готовності протягом 30 хвилин.
  • Подавати на стіл у гарячому вигляді, зверху можна прикрасити зеленню.
  • Всі гарячі страви на Новий рік 2017.

    Новорічний салат 2017 “Милий півник”.

    ec94918ae2eefba138bf9d899a9a6732 Новорічне меню 2017Салат “Милий півник” на Новий рік 2017

    Інгредієнти:

    • Копчена ковбаса – 200 грам.
    • Картопля – 350 грам.
    • Мариновані шампіньйони – 250 грам.
    • Яблука – 200 грам.

    Відваріть картоплю, остудіть і почистіть. Поріжте кубиками картоплю, а ковбасу порізати соломкою. Дрібно нарізаємо гриби. Яблука необхідно почистити і порізати соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом.

    Салат “Півник кошлатий” на Новий рік 2017.

    Інгредієнти:

    • Картопля – 300 грам.
    • Буряк – 200 грам.
    • Копчена ковбаса – 300 грам.
    • Цибуля — 150 грам.
    • Морква – 200 грам.
    • Часник.
    • Сіль.

    Варимо моркву, буряк і картоплю. Даємо охолонути і очищаємо. Нарізаємо цибулю кубиками і заливаємо окропом на 15 хвилин. Потім зливаємо воду і промиваємо цибулю в холодній воді. Соломкою нарізаємо ковбаску. Картоплю і моркву перетираємо на дрібній тертці.

    Потім видавлюємо часник і додаємо його в майонез. Солимо і перемішуємо. На дно салатниці викладаємо картоплю, змащуємо майонезом, потім шар буряків, знову майонез, цибуля, морква, зверху майонез. Останній шар – ковбаса. Всі салати на Новий рік 2017.

    Смажений лаваш з начинкою на закуску.

    d2e6790c3ee61e0c0796cabbaadbd840 Новорічне меню 2017Фото: Смачний лаваш

    Смажений лаваш з начинкою – це дуже просте і смачне блюдо на Новий рік 2017. Це чудова закуска на святковий стіл. Начинка у цього блюда може бути сама різна, ми опишемо процес приготування з начинкою з курки, ковбаси і солодкого перцю.

    Для приготування страви вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

    • Лаваш – 1-2 штуки.
    • Куряче філе – 300 грам.
    • Ковбаса – 100 грам.
    • Болгарський перець – 1 штука.
    • Ріпчаста цибуля – 1 штука.
    • Свіжий помідор – 1 штука.
    • Часник – 1 зубчик.
    • Сіль, спеції – за смаком.
    • Рослинне масло.
    • Майонез.

    Процес приготування:

    Нарізати куряче філе на невеликі шматочки. Посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте на рослинному маслі протягом 5-7 хвилин.

    Додайте порізану цибулю і обсмажте разом з куркою протягом 3-4 хвилин. Після цього додайте в сковороду ковбасу і болгарський перець.

    Потім додайте в сковороду помідори і тушкуйте протягом 10 хвилин на слабкому вогні. В кінці додайте подрібнений часник.

    Поріжте лаваш на прямокутники. Розміри приблизно 15×20 сантиметрів. На край лаваша укладіть 1-1,5 столові ложки начинки. Зверху полийте майонезом за смаком.

    Підігніть краю лаваша і згорніть у формі рулету.

    Тепер обсмажте лаваш з начинкою на сковороді до рум’яного кольору на слабкому вогні.

    Вийшла дуже апетитна закуска на Новий рік 2017. Подавати в гарячому вигляді. Всі закуски на Новий рік 2017.

    Рафаелло на Новий рік 2017 на десерт.

    a92eebb5bd751203d9713713daabddf9 Новорічне меню 2017Рафаелло в домашніх умовах

    Рафаелло – це одні з найбільш улюблених цукерок дорослих і дітей. Приготувати їх можна самостійно в домашніх умовах. Це стане прекрасним десертом на Новий рік 2017.

    Для приготування цукерок рафаелло вам знадобиться (на 30 цукерок):

    • 400 г згущеного молока.
    • 250 грам кокосової стружки.
    • 50 грам вершкового масла.
    • 30 штук мигдалю.
    • Трохи ваніліну.

    Насамперед слід висипати кокосову стружку в окрему ємність. Трохи залишимо для посипання.

    Далі до кокосовій стружці потрібно додати ванілін і розтоплене вершкове масло. Після цього слід дуже ретельно перемішати.

    Потім до цієї суміші потрібно додати згущене молоко і ретельно перемішати.

    Тепер закриваємо ємність харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 7-10 годин.

    За цей час ми підготуємо горіхи. Заливаємо окропом мигдаль на 3-4 хвилини і видаляємо шкірку. Потім сушимо їх на сковороді протягом 3 хвилин.

    Тепер дістаємо нашу ємність і формуємо з суміші кулька у вигляді цукерки. У центр кульки вставляємо мигдаль. В кінці посипаємо зверху кокосовою стружкою. Після цього відправляємо цукерки знову в холодильник на 3-4 години.

    Дивіться всі десерти на Новий рік 2017.

    Схожі статті:

    Фото салатів на Новий рік Півня 2017Что приготувати на Новий рік 2017?Зустрічаємо Новий Рік 2017Новогодний вечеря 2017 для двох. П’ять варіантів менюЧто повинно бути на столі на Новий рік 2017?Салат Півник на Новий рік 2017Салаты на Новий рік 2017Десерты на Новий рік 2017Горячие страви на Новий рік 2017Закуски на Новий рік 2017Меню на Новий рік 2017
    Категорії Новорічний стіл 2017