Новорічна випічка 2017 року

3659db7fa7dd9a70575bae0e76277e35 Новорічна випічка 2017 року

ЗМІСТ

  • Випічка до новорічного столу 2017: що приготувати?
  • Рецепти випічки 2017: пальчики оближеш
  • Секрети вдалої випічки: ідеальне поєднання інгредієнтів

Як завжди, час йде дуже швидкоплинний. Ще кілька коротких днів і розпочнеться передсвяткова суєта. Так як символ наступаючого року Червоний Вогняний Півень, то і святковий стіл повинен бути яскравим, «невиправним» і непередбачуваним. Головна умова святкових страв – барвистість і натуральність, під стать господареві свята. Це стосується не тільки закусок, салатів або гарячих страв, але і випічки.

Будь-яка господиня прагне до того, щоб її кондитерські шедеври були найбільш оригінальними і смачними. Щоб не витрачати дорогоцінний час перед Новим роком, ми пропонуємо вже зараз ознайомитися з декількома цікавими ідеями десертів. Щоб побачити, як вони будуть виглядати на святковому столі, всі рецепти з фото.

Випічка до новорічного столу 2017: що приготувати?

Випічка може бути самою різноманітною, починаючи від смакових якостей і закінчуючи формою. Для різноманітності відмінно підійде традиційний пиріг – король російської кухні. Що стосується начинки, то тут все залежить від смакових уподобань вашої родини. Практично кожен із задоволенням з’їсть шматочок ароматного пирога з м’ясом, рибою, грибами або овочами. Доречні навіть пиріжки, але начинка повинна бути більш оригінальною, ніж в буденні дні. Для цього, як не можна краще підійде червона риба, морепродукти, ікра або екзотичні фрукти. А можна дуже швидко приготувати ось таку смакоту, як показано в цьому відео:

Також серед випічки особливим «попитом» користуються пряники і печиво, адже залежно від свята, будь заповзятлива господиня може зробити їх різної форми. Природно, на Новий рік найоригінальнішим стане печиво у вигляді ялинок, півників, сніжинок і зірочок. Вони можуть підійти для прикраси ялинки або у вигляді подарунків дітлахам і дорослим.

В якості випічки гарні пряники, форму яких можна придумати разом з дітьми. Загальне приготування та розфарбування стане гарним приводом для зближення всіх членів сім’ї напередодні новорічних свят. Таке частування здасться дітям ще смачніше, адже вони доклали до їх приготування свою руку.

Ще на новорічному столі будуть доречні ароматні булочки-пампушки, різноманітні тістечка і торти. Ми постаралися підібрати найбільш легкі і швидкі рецепти з фото, які без особливої праці зможе приготувати навіть початківець кулінар. Повірте, у приготуванні випічки немає нічого складного. Головне мати всі інгредієнти і точно слідувати інструкції. Ми впевнені, що завдяки цим посібникам, ваш новорічний вечір стане бездоганним, а ваша випічка заслужить масу вищих похвал.

Рецепти випічки 2017: пальчики оближеш

Пиріг з червоною рибою

e6a568d3983a24b0d23bfb3ce032e07f Новорічна випічка 2017 рокуСеред випічки популярні не тільки солодкі страви. Для різноманітності можна приготувати оригінальний рибний пиріг. В якості начинки підійде будь-яка червона риба. Вона додасть пікантності вашій страві і обов’язково сподобається гостям.

Інгредієнти:

  • червона риба – 300гр;
  • твердий сир – 100гр;
  • яйце – 3шт;
  • майонез;
  • маргарин 125 гр;
  • борошно – 2стакана;
  • сметана -150 гр;
  • цукор — 1 ч. л;
  • зелень;
  • спеції;
  • сода – 0.5 ч. л;
  • сіль.

Приготування:

  • Змішуємо борошно, сіль, соду і маргарин руками до отримання крихти.
  • Додаємо сметану і вимішуємо тісто.
  • Поміщаємо його в холодильник на 20 хвилин.
  • Ріжемо червону рибу і зелень.
  • Розкачуємо тісто на два аркуша.
  • Укладаємо перший шар тісто у форму.
  • Тремо сир, змішуємо зі сметаною, яйцями, майонезом і зеленню.
  • Отриману масу виливаємо на червону рибу.
  • Накриваємо все другим листом тесту.
  • Поміщаємо в духовку і випікаємо 30-40 хвилин.
  • Перед подачею посипаємо зеленню.
  • Рум’яний, ароматний пиріг готовий.

    Печиво «Дідусь Мороз»

    b4650e2a620b1180f025f831bced51c0 Новорічна випічка 2017 рокуІнгредієнти:

    Глазур:

    • білок – 1шт;
    • харчовий барвник (червоний і зелений);
    • цукрова пудра – 200 гр.

    Тісто:

    • борошно – 200 гр;
    • жовток – 1шт;
    • вершкове масло – 80гр;
    • сметана – 30 гр;
    • сода – 3г;
    • кориця – 4г;
    • сіль – 3 гр.

    Приготування:

  • Змішуємо міксером вершкове масло, цукрову пудру, жовток, сметану і сіль, поступово додаючи борошно і корицю.
  • Отримане тісто кладемо в холодильник на 20 хв. Потім розкачуємо тісто товщиною 5мм.
  • Прикладаємо приготовлену заздалегідь картинку діда мороза на лист тіста, і вирізає ножем заготовку. Якщо ви маєте намір використовувати печиво в якості ялинкових прикрас, зробіть у формі невеликий отвір.
  • Укладаємо форми на деко, змастивши його олією.
  • Випікаємо в духовій шафі 10 хвилин, при температурі 200 градусів.
  • Робимо глазур: змішати білок і цукрову пудру, все збиваємо. Потім ділимо глазур на 3 частини. Одну залишаємо білої в інші частини додаємо барвники (зелений і червоний) і змішуємо до отримання насиченого кольору.
  • Поступово наносимо кольорові частини на печиво і залишаємо застигати. Час висихання 8 годин.
  • Імбирні пряники

    e901b0e2fa5476ad3a8199e719d9f842 Новорічна випічка 2017 рокуЦя традиція прийшла до нас із західної культури святкування Різдва. Незважаючи на це, завдяки простоті рецепта, такі пряники прижилися в Росії. Вони дуже прості в приготуванні, вимагають мінімум продуктів і здатні підняти настрій не лише дітворі, а й усім гостям. Глазурные пряники можуть стати відмінним подарунком, якщо своїми руками зробити і упаковку до них.

    Інгредієнти:

    • яйце – 4шт;
    • цукор – 200 гр;
    • мед -250 гр;
    • вершкове масло – 200 гр;
    • борошно – 750 гр;
    • розпушувач -4 гр;
    • імбир – 2 ч. л;
    • кориця — 2 ч. л;
    • какао – 2 ч. л;
    • ванілін;
    • цедра апельсина – 2 ч. л.

    Приготування:

  • Замісити тісто, змішавши мед, олію, цукор, борошно та інші сухі компоненти.
  • Готове тісто покласти в холодильник на 20 хвилин
  • Розкачати тісто шаром 5мм.
  • Зробити з тіста потрібні фігурки (сніжинки, зірочки, ялинки, півники).
  • Викласти на деко і випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Посипати печиво цукровою пудрою.
  • З таких пряників можна зробити їстівний будиночок, ялинку, гірлянду, різдвяний вінок і повісити на новорічну красуню.

    c648139e6691c3719dc909076236c44a Новорічна випічка 2017 року

    6fdaef3f715db8e0a4067de4d558ea06 Новорічна випічка 2017 року

    Торт «Вишні на снігу»

    4ff85d12ce6e10bf8124ea06f1fb4abc Новорічна випічка 2017 рокуЦей торт стане справжньою прикрасою новорічного столу. Він яскравий, барвистий і повністю уособлює символ майбутнього року.

    Інгредієнти:

    Тісто:

    • борошно – 350гр;
    • маргарин – 200гр;
    • цукор – 200гр;
    • какао – 6 ч. л;
    • розпушувач – 1 ч. л;
    • ванільний цукор;
    • рослинне масло.

    Крем:

    • консервована Вишня — 500гр;
    • сметана – 750гр;
    • цукрова пудра 8 ст. л.

    Приготування:

  • Розтопити маргарин.
  • Відокремити білок від жовтків.
  • Збити білок з цукром і жовток.
  • Змішати маргарин, збиті яйця і ванільний цукор.
  • Додати до однорідної масі борошно, розпушувач і какао і знову все добре перемішати.
  • Половину суміші вилити у форму, змащену рослинним маслом.
  • Поставити в духовку і випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Після отримання першого коржа, все теж саме зробити з другою половиною суміші.
  • Отримані два коржі слід розділити, щоб отримати чотири шматки.
  • Збити цукрову пудру зі сметаною.
  • Отриманої піною, змастити всі коржі і викласти вишню.
  • Посипати все тертим шоколадом, не порушуючи гармонію між білим кольором крему і червоної вишнею.
  • Сформувати торт і залишити просочуватися п’ять годин.
  • Шоколадне тістечко з коньяком

    22c31169901c8ec14175239723567922 Новорічна випічка 2017 рокуДуже смачне тістечко, готуватися за лічені хвилини. Воно стане відмінним десертом до новорічного столу.

    Інгредієнти:

    • вершкове масло – 50гр;
    • шоколад – 50гр;
    • яйце – 1шт;
    • цукор – 30г;
    • цукрова пудра;
    • борошно — 1ст. ложка;
    • коньяк – 1 ст. л.

    Приготування:

  • Збити яйце з цукром.
  • Розтопити масло і шоколад.
  • Додати борошно яйце і добре розмішати.
  • Додати шоколадну суміш і коньяк до яйця і добре перемішати.
  • Змастити форми для кексу маслом.
  • Наповнити готові форми отриманою сумішшю.
  • Поставити в духовку і випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин.
  • Готові кекси перевернути на блюдо і посипати цукровою пудрою.
  • Тістечка можна прикрасити будь-якими консервованими фруктами.
  • Булочки «Шишки»

    ced8edeb90972b5b3ddfb6c9997e4d91 Новорічна випічка 2017 рокуІнгредієнти:

    • Борошно – 600 гр;
    • Картопляне пюре – 250 гр;
    • Грибний паштет – 250 гр;
    • Яйце – 2 шт;
    • Дріжджі — 25 гр;
    • Цукор;
    • Цибуля – 2шт;
    • Рослинна олія;
    • Куркума;
    • Спеції;
    • Сіль.

    Приготування:

  • Посмажити одну цибулину до золотистого кольору.
  • Змішати в блендері, смажений, сиру цибулю, пюре, паштет, яйце і 100гр. борошно з куркумою.
  • Розтерти дріжджі з цукром і теплою водою і змішати з отриманою масою.
  • Отриману опару залишити підходити на тридцять хвилин у тепле місце.
  • Змішати з залишилася борошном, замісити тісто знову і сформувавши куля знову залишити підніматися.
  • Потім розкачати тісто завтовшки 5 мм і порізати його на смужки 30Х3 див.
  • Зробити на смужках розрізи на підлогу ширини на відстані 1 див.
  • Згорнути заготовки півколом і сформувати шишки, загнувши надрізані частини.
  • Помазати всі жовток і поставити випікати в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин.
  • Отримані шишки змастити рослинним маслом і посипати спеціями.
  • Готові золотисті булочки будуть красиво виглядати на тлі хвойних гілок і можуть використовуватися замість хліба.

    Сподіваємося, що наші рецепти з фото допоможуть зробити ваш новорічний стіл у рік Вогняного Півня незабутнім та по-справжньому святковим.

    Секрети вдалої випічки: ідеальне поєднання інгредієнтів

    Тісто:/Продукти:
    Борошно:
    Молоко(вода):
    Дріжджі:
    Масло (маргарин):
    Сметана:
    Яйця:
    Цукор:
    Сіль:
    Лимон:

    Бездріжджове
    2 ст.


    2 ст. л
    1ст.
    2шт.
    1 ст. л
    0.5 ч. л.

    Листкове бездріжджове
    2 ст.
    0.5 ст.

    2 пачки



    1ч.л.
    0.5 шт.

    Листкове дріжджове
    2 ст.
    1ст.
    0.5 пачки
    1 пачка

    1шт.
    1 ст. л
    0.5 ч. л.

    Без опарне дріжджове
    4 ст.
    1ст.

    3-4 ст. л.

    1шт.
    1-2 ст. л.

    Опарне дріжджове
    4ст.
    0.5 ст.
    0.5 пачки
    4-8 ст. л.

    2-8 шт.
    4-8 ст. л.

    0.5 год. л.

    Помітили помилку на сайті? Виділіть її та натисніть Shift + Enter або клацніть сюди щоб інформувати нас

    Ще цікавіше

    Салат з креветками на Новий 2017 рік…

    Прості салати на Новий 2017 рік…

    Смачні курячі стегенця. Гаряче блюдо на Новий р…

    Закуска на Новий рік 2017 із крабових паличок…

    Канапе на Новий 2017 рік рецепт…

    Салат Олів’є на Новий 2017 рік…