Меню на Новий рік 2018.

Меню на Новий рік 2018.

Кожна господиня вже зараз подумки задає собі питання, що ж приготувати на Новий рік, щоб здивувати гостей. Дійсно, настає 2018 рік, рік жовтої собаки, і його покровителька напевно захоче чого-небудь такого. Про особливості новорічного столу 2018 року і буде розказано в нашій статті.

При приготуванні до свята дуже важливо ретельно продумувати кожну деталь: потрібно правильно підібрати вбрання, прикраси, відповідні до цього поряд, визначитися з місцем проведення свята, з компанією і, звичайно ж, зі стравами, які будуть прикрашати ваш новорічний стіл. Краще всього, якщо це будуть страви, які приготовані вашими власними руками, оскільки в них буде вкладена частинка вашої душі. До того ж Новий рік – сімейне свято, варто відсвяткувати його по-сімейному, в компанії самих близьких родичів і друзів. Якщо дуже добре підготуватися і зустріти Новий рік «у всеозброєнні», то тоді рік Собаки обов’язково принесе успіх у всіх починаннях, а все хороше, що було в році Півня продовжиться і примножиться.

Собака – тварина активна й життєрадісне, а, отже, святкувати 2018 рік теж потрібно так, щоб було, в першу чергу всім комфортно і вільно. Тому потрібно і вибрати відповідний наряд, і розважальну програму підготувати, і стіл накрити по всім вимогам наступаючого року.

Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти.

6e3922e5e0d0c9d68b44599eb68ff02f Меню на Новий рік 2018.Фото: Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти.

Насамперед, оскільки настає рік собаки, а собака дуже любить м’ясні страви, то на столі має бути багато м’ясного. М’ясо повинно бути присутнім і в бутербродах, і закуски, і в гарячих стравах. Хіба що в десерти класти його не варто. Бажано, щоб на столі було все м’ясне різноманітність, то є і свинина, і яловичина, кролятина, і конина. Найкраще м’ясо термічно не обробляти або піддати мінімальній термічній обробці. В такому випадку це сприятливо позначиться на його травленні і засвоєнні. Але в такому випадку м’ясо повинно набуватися лише в перевірених джерелах. М’ясо птиці теж відмінно підійде для новорічного столу. Подаватися воно може в будь-якому вигляді. Про варіанти приготування страв буде розказано пізніше.

Страви з морепродуктів і риби, а також з додаванням грибів також припадуть як не можна до речі і дуже урізноманітнюють ваше м’ясне достаток.

Дуже добре, якщо колірна гамма на столі буде виконана в жовтих, коричневих відтінках, оскільки прийдешній рік буде роком жовтої земляний Собаки. З цієї ж причини на столі вітається наявність таких продуктів, як картопля, перець, томати (добре, якщо жовтого кольору), кукурудза, гарбуз, ананас.

Кожна страва на столі слід прикрасити яким-небудь незвичайним способом. Дуже добре буде, якщо на столі буде багато яскравих і барвистих фруктів. Собака – господарка прийдешнього року неодмінно оцінить цей жест. Також повинно бути багато цукерок в яскравих, блискучих обгортках. Взагалі, стіл повинен бути прикрашений як можна яскравіше і нарядно.

Символ року також повинен бути присутнім скрізь. Зображення собачок можуть бути на серветках, маленькі сувенірчики можна посадити поруч з кожною тарілкою в подарунок до кожного гостя, на ялинку можна повісити ялинкові іграшки з зображеннями собаки. Це дуже важливий елемент наступаючого свята. Один з салатів можна викласти у формі кісточки. Це, безсумнівно, порадує господиню року.

Гарячі страви на новий рік 2018: рецепти.

Курка, фарширована ананасами.

5788ebe078ede3d6cd62d64526148ae1 Меню на Новий рік 2018.Курка, фарширована ананасами.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Курка — 1 шт. (близько 1,5 кг)
  • Лимон — 1 шт.
  • Часник — 5 зубчиків
  • Ананаси консервовані в сиропі шматочками — 300 гр.
  • Імбир мелений — 1 ч. л.
  • Кориця — За смаком
  • Масло рослинне — 4 ст. л.
  • Сіль — За смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

  • Часник видавити через чеснокодавку або натерти на дрібній тертці, змішати з імбиром, корицею, лимоном і рослинним маслом.
  • Курку зовні і зсередини натерти даними маринадом і залишити лежати на пару годин.
  • Нафарширувати курку ананасами.
  • Заколоти курячу шкірку зубочистками, зв’язати ніжки.
  • Курку покласти на деко і поставити в розігріту до 2000 духовку. Запікати 1,5 – 2 години.
  • Після запікання ананаси дістати з курки. Можна змішати изготовым рисом і подати як гарнір.
  • Приємного апетиту!
  • Відео:

    Яловича вирізка з грибами та цибулею.

    b7699cc2f2a35dc147a30f720dea9257 Меню на Новий рік 2018.Яловича вирізка з грибами та цибулею.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Шматок яловичої вирізки — 1 кг
    • Гриби — 300 гр.
    • Цибулина — 4 шт.
    • Сіль — За смаком
    • Перець чорний мелений — За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ:

  • М’ясо обв’язати шпагатом, натерти сіллю і чорним перцем.
  • На максимальному вогні розігріти 2 ст. л. олії. Обсмажити на ній м’ясо з усіх боків до утворення рум’яної скоринки. Приблизно 5 хвилин.
  • Покласти у форму для запікання або на деко.
  • Гриби порізати не дуже дрібно, обсмажити на м’ясному жиру.
  • Цибулини порізати на чотири частини, додати до грибів і покласти у форму до м’яса.
  • Поставити в розігріту до 1800 духовку на 35 хвилин. Перевірити готовність м’яса можна, проколовши його ножем. Якщо з м’яса потече рожевий сік, значить, воно готове. Якщо сік не витікає, то м’ясо пересушена.
  • Після того, як ви дістанете м’ясо з духовки, його необхідно деякий час потримати під фольгою для м’якості (близько 10 хвилин).
  • Подавати з грибами і лукам.
  • Відео:

    Свиняча вирізка по-угорськи.

    a588440e5179a0416ac64215e649b4d4 Меню на Новий рік 2018.Свиняча вирізка по-угорськи.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Шматки свинячої вирізки 800 гр.
    • Паприка 2 ч. л.
    • Лимонний сік — За смаком
    • Цибулина
    • 1 шт.
    • Вершки 30%
    • 300 мл.

    ПРИГОТУВАННЯ:

  • Очистити вирізку від плівок і жиру. Посолити і поперчити.
  • Обсмажити м’ясо на максимальному вогні до золотистої скоринки протягом приблизно 5 хвилин.
  • Покласти у форму і поставити в розігріту до 1800 приблизно на 15-20 хвилин до тих пір, поки м’ясо не буде готове.
  • На сковорідку з м’ясним жиром покласти дрібно нарізану цибулю і смажити на середньому вогні до прозорого стану приблизно 3-4 хвилини.
  • Посипати паприкою, перемішати і смажити протягом ще однієї хвилини.
  • Залити все вершками, довести до кипіння і трохи уварити. Після чого посолити за необхідності і збити блендером.
  • Нагріти соус, але не кип’ятити. Заправити лимонним соком. Приємного апетиту!
  • Відео приготування новорічного страви 2018.

    Відео приготування:

    Запечена яловича вирізка з грибами.

    6113e716409072688613a260a429f307 Меню на Новий рік 2018.Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Яловича вирізка 1 кг 200 гр.
    • Гілки базиліка 3 шт.
    • Часник 1 зубчик.
    • Сіль — За смаком
    • Перець — За смаком
    • Цибулина — 1 велика
    • Хліб тостовий — 3 шматочки
    • Гриби 400 гр.
    • Листкове тісто — 6 аркушів

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Подрібнити гриби, цибулю і часник. У сковорідці з 1 ст. л. рослинного масла обсмажити цибулю протягом 2-3 хвилин, потім додати туди гриби і часник, обсмажити ще 5 хвилин.
  • Зрізавши у кірки хліба, покласти його в блендер разом з гілочками базиліка. Подрібнити до стану крихти.
  • Перемішати хліб з грибами та цибулею.
  • Зробити з вирізки кишеню, надрізав її приблизно на три чверті. Цей кишеню необхідно наповнити отриманою хлібно-грибною сумішшю.
  • Після цього вирізку потрібно посолити і поперчити і перев’язати ниткою.
  • Обсмажити вирізку на сильному вогні в олії.
  • Покласти на обробну дошку на кілька хвилин.
  • Поряд з м’ясом покласти внахлест два листа тіста, змастити вершковим маслом. Для цього можна використовувати кисть. Потім потрібно накрити ще двома листами тесту, знову змастити вершковим маслом і накрити рештою листами. Покласти тісто на м’ясо і загорнути. Після цього покласти тісто у форму для запікання.
  • Поставити м’ясо в духовку, прогріту до 1800 приблизно на 35 хвилин. Термометр для м’яса при його готовності покаже 650. Якщо його немає, то готовність м’яса можна перевірити як зазвичай – ножем, при готовності м’яса з нього потече рожевий сік. Якщо соку не буде зовсім, то м’ясо вже пересушена.
  • Після того, як м’ясо вийняли з духовки, йому потрібно трохи постояти. Приблизно хвилин 10.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Кролик, тушкований в білому вині.

    5104503f4b59340dcd335969320f8a53 Меню на Новий рік 2018.Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Тушка кролика — 1,8 кг
    • Чебрець сушений — 1 ч. л.
    • Лавровий лист — 1 шт.
    • Біле сухе вино — 250 мл
    • Гірчиця 1 ст. л.
    • Петрушка 1 пучок
    • Борошно 2 ст. л.
    • Часник 2 зубчики
    • Лимон 1 шт.
    • Олія оливкова 50 мл
    • Оливки 100 гр.
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Кролика розрізати на шматочки. Лимон розрізати на скибочки, часник порубати.
  • У каструлю покласти шматки кролика, лимона, часник, оливкова олія, чебрець, лавровий лист. Маринад повинен постояти мінімум 4 години, але краще всього, якщо він залишиться постояти цілу ніч, тоді м’ясо буде більш смачним і ароматним.
  • Після цього шматки кролятини необхідно обваляти в борошні.
  • На розпеченій сковорідці на максимальному вогні в рослинній олії протягом 5 хвилин обсмажувати шматки кролика до золотистої скоринки.
  • Після цього покласти м’ясо у форму, залити вином, покласти лимон, гірчицю і часник. Поставити в духовку, розігріту до 1600 на 50 хвилин. Готувати кролика необхідно під кришкою. По закінченні цього часу необхідно додати оливки і запікати ще близько 10 хвилин.
  • М’ясо посипати петрушкою і подавати до столу.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    Качка з яблуками на Новий рік 2018.

    509322080afac9fc056a0a31b0874231 Меню на Новий рік 2018.Качка з яблуками на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Качка 2 кг
    • Кисло-солодке яблуко 5 шт.
    • Сіль За смаком
    • Перець чорний мелений За смаком
    • Картопля 8 шт

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Качку вимити і витерти насухо. Натерти сіллю і перцем зовні і всередині.
  • З яблук вирізати серцевину, нарізати на часточки.
  • Покласти яблука всередину качки, зашивати її або заколоти зубочистками.
  • Щільно прив’язати ніжки і крила качки до корпусу – це дозволить забезпечити більш естетичний зовнішній вигляд і зберегти більше соків при запіканні. Покласти качку в форму і поставити в розігріту до 220 градусів духовку і запікати 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 градусів, покласти нарізану часточками картоплю і запікати ще близько 70-80 хвилин.
  • У процесі запікання необхідно постійно поливати качку виділився жиром. Качку можна вважати готовою, якщо з проколу між ніжкою і корпусом витікає прозорий сік. Якщо сік не витікає зовсім – ви пересмажили качку.
  • З готової птиці потрібно прибрати нитка або зубочистки, вийняти яблука і змішати з картоплею.
  • Далі потрібно нарізати птицю на шматочки і подавати до столу.
  • Відео.

    Відео:

    Пряний ростбіф на ребрах на Новий рік 2018.

    22775ffe68245d805d7a10bfa41aba74 Меню на Новий рік 2018.Пряний ростбіф на ребрах на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Яловичий товстий край на ребрах 1,5 кг
    • Гірчиця 1 ст. л.
    • Часник висушений 0,5 ч. л.
    • Чебрець сухий 1 ч. л.
    • Масло рослинне 1 ст. л.
    • Цибуля сухий 1 ч. л.
    • Паприка мелена 1 ч. л.
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Прянощі змішати з гірчицею і рослинним маслом.
  • М’ясо перев’язати кулінарною ниткою. Намазати приправою.
  • Покласти на деко. Відправити в заздалегідь розігріту до 220 градусів духовку і запікати 20 хвилин. Потім знизити температуру до 190 градусів і запікаємо до бажаного ступеня готовності. Якщо у вас є термометр для м’яса, то він повинен показати 57-60 градусів — це буде середня просмаження — найбільш оптимальна для ростбіфа. У загальній складності шматок м’яса запікається близько 50 хвилин.
  • Готового м’яса необхідно дати 10 хвилин відпочити при кімнатній температурі, після чого його можна подавати до столу.
  • Відео.

    Відео:

    Лосось з кропом: рецепт на Новий рік Собаки 2018.

    790fc9ea540999a5d78294860fb8edd0 Меню на Новий рік 2018.Лосось з кропом: рецепт на Новий рік Собаки 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Філе лосося 900 гр.
    • Кріп 15 гр.
    • Лимон 0,5 шт.
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Дрібно нарізати кріп і змішати його з половиною лимона.
  • Покласти філе лосося на решітку, посолити і поперчити.
  • Зверху покласти лимонно-кроповий маринад.
  • Поставити решітку в духовку на верхній режим на 10-15 хвилин.
  • Коли риба повністю стане матовою, можна виймати її з духовки, страва готова. Подавати з гарніром з рису або картоплі.
  • Відео.

    Що готувати на Новий рік Собаки 2018 нове і цікаве? Відео:

     

    Нові та цікаві салати на Новий рік 2018: рецепти.

    Салат з копченою куркою і авокадо.

    be57dbbb9ef4a92b64e61dd01ab5b9d2 Меню на Новий рік 2018.Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Бекон 100 гр.
    • Авокадо 1 шт.
    • Стебло селери 1 шт.
    • Копчена курка 1 стегенце
    • Сир «Дор блю» 50 гр.
    • Салат «Айсберг» 1 середній качан
    • Рослинна олія 4 ст. л.
    • Сік лимона 2 ст. л.
    • Яблучний оцет 2 ст. л.
    • Діжонська гірчиця 1 ч. л.
    • Петрушка За смаком
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Приготувати салатну заправку. Для цього рослинне масло, лимонний сік, оцет, діжонську гірчицю, петрушку, сіль і перець необхідно перемішати до отримання однорідної консистенції.
  • Салат нарвати великими шматками і змішати з заправкою.
  • Бекон обсмажити на сухій сковорідці до стану хрусткої скоринки, перекласти на паперові серветки, щоб стік надлишок жиру.
  • Селера і авокадо порізати акуратними тонкими скибочками.
  • Куряче м’ясо нарізати шматочками.
  • Заправлені салатні листя акуратно викласти на тарілку, зверху покласти курку, авокадо, бекон і селеру. Зверху посипати покришеним блакитним сиром.
  • Перед їжею перемішати.
  • Відео.

    Відео:

    Салат з індички в ананасі.

    4fe28e7085488dab2386d0071b14328a Меню на Новий рік 2018.Салат з індички в ананасі. Меню на Новий рік 2018

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Цвітна капуста 300 гр.
    • Червоний солодкий перець 1 шт.
    • Стиглий ананас 1 шт.
    • Зелений лук 10 пір’я
    • 0,5 кг філе індички
    • Рисовий оцет 3 ст. л.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Розрізати ананас по вертикалі навпіл.
  • Дістати з ананаса м’якоть так, щоб з його половинок утворилися чаші. М’якоть порізати кубиками.
  • Зберегти сік і всі залишки м’якоті.
  • Розібрати цвітну капусту на маленькі суцвіття. Перець порізати соломкою. Цибулю нарізати дрібно, навскоси.
  • Філе індички нарізати кубиками зі сторонами приблизно 2 див.
  • На середньому вогні розігріти чавунну сковорідку з рослинним маслом. Викласти на неї суцвіття капусти, обсмажити протягом 3 хвилин до хрусткого стану.
  • Додати цибулю, селеру і перець, помішуючи, обсмажити ще протягом 1 хвилини.
  • Перекласти овочі в салатник.
  • У сковорідку покласти філе індички, обсмажувати протягом п’яти хвилин, поки шматочки всередині не стануть білими.
  • Перекласти індичку в салатник і додати туди ананас.
  • Посолити, поперчити за смаком, перемішати.
  • Полити салат заправкою, приготовленою з ананасового соку і рисового оцту.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Відео:

    Салат олів’є з копченим мовою.

    b913279bdfbc355f32a66b25fc6af659 Меню на Новий рік 2018.Фото: Салат олів’є з копченим мовою

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Копчений свинячий язик (або варений яловичий) 200 гр.
    • Відварна морква 2 шт.
    • Варені яйця 3 шт.
    • Сіль За смаком
    • Варена картопля 2 шт.
    • Консервований горошок 200 гр.
    • Маринований огірок 2 шт.
    • Майонез Для заправки

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Копчений язик нарізати кубиками.
  • Яйця нарізати крупно. Моркву, картоплю і огірки нарізати кубиками.
  • Все змішати в салатнику, крім майонезу. Його покласти зверху при подачі.
  • Салат при подачі на стіл прикрасити зеленню.
  • Відео.

    Відео:

    Салат з курки з фруктами на Новий рік Собаки 2018.

    b41756a9078ed42f90186716125d7a55 Меню на Новий рік 2018.Салат з курки з фруктами на Новий рік Собаки 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Салат латук 1 великий качан
    • Куряче філе 300 гр.
    • Стебло селери 1 шт.
    • 1 великий Апельсин
    • Виноград 100 гр.
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком
    • Натуральний йогурт 4 ст. л.
    • Мед рідкий 1 ч. л.
    • Діжонська гірчиця 1 ч. л.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Спочатку потрібно приготувати заправку. Для цього йогурт, діжонську гірчицю і рідкий мед потрібно змішати і довести до однорідної консистенції. Всі відставити в сторону.
  • Кожне куряче філе необхідно нарізати навпіл уздовж так, щоб отримати тонкі котлетки. Додати сіль і перець за смаком. На сковорідці підсмажити в 1 ст. л. рослинної олії обсмажити з обох сторін по 2-3 хвилини.
  • Перекласти зі сковороди і відставити у бік.
  • Селера тонко порізати півкільцями.
  • Виноград розрізати на половинки.
  • Апельсин акуратно порізати так, щоб видалити білу шкірку і всі плівки.
  • Листя салату порвати руками крупно. Перемішати всі інгредієнти, все перемішати, додати сіль, перець, соус і подавати до столу.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Відео:

    Салат з грушами і сиром «Дор Блю»

    3d764346125419636ca1e198de5e8366 Меню на Новий рік 2018.Фото: Салат з грушами і сиром «Дор Блю»

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Груші солодких сортів 1 шт.
    • Сік лимона 1 ст. л.
    • Виноград 100 гр.
    • Сир типу «Дор Блю» 100 гр.
    • Жменька горіхів 1 жменя
    • Салат латук 1 жменя
    • Зерниста гірчиця 1 ст. л.
    • Олія оливкова 1 ст. л.
    • Білий винний оцет 0,5 ч. л.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Нарізати грушу на красиві, акуратні скибочки і полити її лимонним соком.
  • Виноград нарізати на половинки і видалити кісточки при їх наявності.
  • Нарвати руками салатні листя. Викласти акуратно на тарілку, зверху покласти груші, виноград, волоські горішки і покришити сир. Оформити все красиво.
  • Приготувати заправку. Для цього змішати оливкову олію, винний оцет і гірчицю і добре перемішати до отримання однорідної консистенції.
  • Полити салат заправкою і подавати до столу.
  • Відео.

    Відео:

    Салат Нісуаз на Новий рік 2018.

    fc1db899e6513af4ba339620774a5fd8 Меню на Новий рік 2018.Салат Нісуаз на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Квасоля зелена стручкова 150 гр.
    • Лимонний сік 1 ст. л.
    • Перець червоний солодкий 1 шт.
    • Яйця 4 шт.
    • Тунець консервований у власному соку 1 шт.
    • Помідор 1 шт.
    • Філе анчоусів 7 шт.
    • Салатна суміш 200 гр.
    • Оливки 10 шт.
    • Цибулина 1 шт.
    • Часник 1 зубчик
    • Гілочки базиліка 2-3 шт.
    • Оливкова олія-60 мл
    • Білий винний оцет 1 ст. л.
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ:

  • Спочатку необхідно приготувати заправку. Для цього масло і оцет збити до стану однорідної консистенції. Туди ж покласти дрібно порізаний базилік, потертий зубчик часнику, посолити і поперчити.
  • Зварити яйця курячі яйця.
  • Перекласти консервований тунець з банки на тарілку, розім’яти виделкою до дрібної консистенції.
  • Квасоля добре прожарити на оливковій олії до стану готовності, додати лимонний сік, додати сіль і перець за смаком.
  • Покласти на тарілки салат, оброблену квасолю, нарізану соломкою червоний перець, порізаний кільцями цибулю, яйця, порізані на чотири частини, оливки, помідори, порізані скибочками, анчоуси, які можна нарізати на рівні частини.
  • Все це полити заправкою і можна подавати до столу.
  • Відео.

    Відео:

    Теплий салат з печериць на Новий рік 2018.

    22b0da7bf79c77bea679a9e229733afb Меню на Новий рік 2018.Теплий салат з печериць на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Печериці 300 гр.
    • Лимони 1 шт.
    • Рослинна олія 1 ст. л.
    • Насіння соняшникове 50 гр.
    • 1 невеликий Пучок петрушки
    • Сіль За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ:

  • Печериці нарізати дрібно, підсолити і обсмажити до готовності. У час, поки гриби смажаться, петрушку необхідно дрібно нашаткувати.
  • Насіння обсмажити на сухій сковорідці до золотистого кольору. Висипати насіння до печерицям.
  • Приготувати заправку. Для її приготування необхідно взяти лимонний сік, оливкову олію, петрушку і як слід перемішати.
  • Перемішуємо заправку і печериці. Салат готовий.
  • Відео.

    Що готувати на Новий рік Собаки 2018? Відео:

    Теплий салат з лососем і буряком на Новий рік 2018.

    bbc9e37f3c838c04039e493c27f5ebb8 Меню на Новий рік 2018.Фото: Теплий салат з лососем і буряком на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Велика картоплина 2 шт.
    • Горошок заморожений 200 гр.
    • Бекон 50 гр.
    • Філе лосося 300 гр.
    • Невелика буряк 250 гр.
    • Рукола
    • Невеликий пучок
    • Зелена цибуля-4 пера
    • Оливкова олія 1 ст. л.
    • Лимонний сік 2 ст. л.
    • Діжонська гірчиця 1 ч. л.

    ПРИГОТУВАННЯ:

  • Картоплю порізати середніми шматочками, покласти його в киплячу підсолену воду і варити до готовності, приблизно 15 хвилин. За 2 хвилини до готовності картошкиположить каструлю зелений горошок. Потім зцідити воду і відкинути картопля горошок на друшляк.
  • Поки відбувається процес варіння картоплі, варто бекон нарізати на невеликі тонкі скибочки і посмажити їх на сухій сковорідці на середньому вогні протягом 5 хвилин. Перекласти бекон на серветку, щоб стік зайвий жир.
  • Рибу посолити і поперчити з обох сторін. Покласти на сковороду, де смажився бекон і обсмажити з обох сторін по 3 хвилини.
  • Буряк відварити, нарізати скибочками.
  • Рибу розібрати виделкою на шматочки. Бекон нарізати на дрібні шматочки.
  • Цибулю дрібно нарізати, рукколупорвать руками. Покласти в салатник, додати бекон, картоплю і горох.
  • Приготувати. У миску покласти гірчицю, додати лимонний сік і оливкову олію. Збити виделкою до отримання однорідної маси. Заправити салат приготованим соусом і подавати теплим.
  • Відео.

    Відео:

    Нові та цікаві закуски на Новий рік 2018: рецепти з фото і відео.

    Нові та цікаві закуски на Новий рік 2018: рецепти з фото і відео

    Міні-бутерброди з лососем і кремом з хрону на Новий рік 2018.

    e2f522d0b08fa97f831b87033b09e4bc Меню на Новий рік 2018.Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Лосось малосольный 200 гр.
    • Стигле авокадо 1 шт.
    • Хрін 1 ч. л.
    • Сіль За смаком.
    • Багет 0,5 шт.
    • Вершковий сир 150 гр.
    • Лимон 1 шт.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Багет викласти на деко, скропити рослинним або оливковою олією і підсушити в духовці протягом декількох хвилин при температурі 200
  • Змішати вершковий сир з хроном за допомогою блендера.
  • Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. Нарізати фрукт скибочками і скропити лимонним соком для того, щоб м’якоть не набула темний відтінок.
  • Рибу порізати тоненькими шматочками.
  • На скибочки багета гарно перекласти крем, шматочки авокадо, рибу і часточки лимона.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Що готувати на Новий рік 2018? Відео:

    Канапе з салямі на Новий рік 2018.

    7fc68df3698bde5a455de02af5171f4b Меню на Новий рік 2018.Фото: Канапе з салямі на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Салямі сирокопчена 200 гр.
    • Сир фета 200 гр.
    • Огірок довгий 1 шт.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Ковбасу порізати тонко по діагоналі.
  • Огірок порізати рівними не надто великими кубиками.
  • Сир Фетапорезать шматочками, порівнянними за розміром з шматочками огірка.
  • На зубочистку наколоти салямі, але спочатку тільки з одного боку шматочка. Потім наколоти шматочок сиру і огірки, наколюємо другий шматочок салямі.
  • Повторюємо цю процедуру доти, поки не закінчаться продукти.
  • Проста і смачна закуска готова.
  • Відео.

    Що готувати на Новий рік Собаки 2018? Відео:

    Рулет з курки на Новий рік 2018.

    aa3f3d41d20a039023ddeb7732d8b93c Меню на Новий рік 2018.Фото: Рулет з курки на Новий рік 2018. Що готувати на Новий рік 2018

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Курка 1,8 кг
    • Печериці 150 гр.
    • Яйця 1 шт.
    • Соєвий соус 1 ст. л.
    • Солодкий перець 1 шт.
    • Листя базиліка 10 шт.
    • Сіль За смаком
    • Перець За смаком
    • Мед 1 ст. л.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Розпотрошити курку так, щоб з неї вийшов прямокутник.
  • Гриби розрізати на великі шматочки і пережарити в рослинному маслі до готовності.
  • Гриби викласти в чашку, зверху покласти перець, порізаний соломкою, базилік, залити все збитим яйцем і перемішати.
  • Акуратно викласти дану начинку на оброблену курку так, щоб це відбувалося в середині майбутнього рулету.
  • Починати згортати рулет, спершу взятися за більш широку сторону, обмотати декількома шарами харчової плівки, кінці рулету зав’язати, а сам рулет перев’язати ниткою. Налити воду в каструлю, кинути туди запашний перець, лавровий лист, петрушку та інші приправи, які зазвичай ви використовуєте для приготування бульйону. Кинути туди рулет. Посолити воду так, щоб злегка пересолити. Довести воду до кипіння, на дно каструлі покласти тарілку, покласти поверх її рулет. Накрити кришкою і варити протягом 40 хвилин.
  • Рулети остудити, зняти з них плівку, змастити сумішшю меду і соєвого соусу, помістити у форму і поставити в розігріту до 1800 духовку.
  • Запікати близько хвилин, поки не з’явиться золотава скоринка.
  • При подачі рулет нарізати на скибочки шириною приблизно 1 див.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Відео:

    Рулетики з баклажанів на Новий рік 2018.

    ae76cfe13cb531fb91d0d74e47183517 Меню на Новий рік 2018.Фото: Рулетики з баклажанів на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Баклажан 3 шт.
    • Солодкий перець 2 шт.
    • Оливкова олія 100 мл
    • Сіль За смаком
    • Вершковий сир 150 гр.
    • Жирна сметана 100 гр.
    • Часник 1 зубчик
    • Жменю листя базиліка

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Перці вимити, викласти у форму, в якій вони будуть запікатися і відправити в розігріту до 220 градусів духовку. Запекти до чорних підпалин, близько 20 хвилин. Вийняти з духовки, викласти в пластиковий пакет, зав’язати і відкласти в сторону.
  • Поки перець знаходиться в духовці, баклажани порізати тонкими пластинками завтовшки близько 5-6 мм.
  • Смазатьрастительным або оливковою олією і підсмажити на сухій сковороді на середньому вогні до готовності, приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку баклажани.
  • Перекласти їх на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
  • Приготувати крем. Для цього необхідно покласти в чашу блендера вершковий сир, сметану, часник, базилік і сіль за смаком. Перемолоти до стану густої пасти.
  • Остиглий перець нарізати на смужки, відповідні ширині скибочок баклажана. На кожен шматочок баклажана покласти по смужці солодкого перцю, намазати пастою і скрутити в рулетик.
  • Повторити з іншими продуктами.
  • Перед тим, як подати на стіл, поставити на півгодини в холодильник.
  • Приємного апетиту!
  • Відео.

    Відео:

    Сирні гужери на Новий рік 2018.

    e8d5b333b65b7cb1b8abaad4e1e2e4d0 Меню на Новий рік 2018.Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Молоко 250 мл
    • Борошно 160 гр.
    • Перець чорний мелений 0,25 ч. л.
    • Напівтвердий сир 160 гр.
    • Масло вершкове 100 гр.
    • Сіль 1 ч. л.
    • Яйця
    • 4 шт.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Покласти в каструлю олію, сіль і перець. Влити туди молоко. Поставити на вогонь і тримати, поки рідина не закипить, а масло не розтане. Зняти з вогню і змішати з борошном. Повернути на конфорку і тримати на вогні, постійно розмішуючи, поки тісто не стане однорідною і не почне відставати від бортиків каструлі. Зняти з плити.
  • Перекласти тісто в миску, додати сир і ретельно перемішати.
  • По одному додати в тісто яйця, ретельно перемішуючи після кожного.
  • На деко, застелене пергаментом, чайною ложкою викласти невеликі округлі шматочки тіста.
  • Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікати близько 12 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 градусів і випікати ще близько 12-15 хвилин.
  • Готовымгужерамдать охолонути прямо на деку.
  • Відео.

    Відео:

    Напої на Новий рік 2018: рецепти з фото.

    6e1f88d03f58e7e7e37dacbadf83fdf7 Меню на Новий рік 2018.Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти.

    Напої на Новий рік 2018: рецепти з фото:

    Виноградний компот з м’ятою

    941885dd8a67aa6b4eac618c340c9cb3 Меню на Новий рік 2018.Фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Вода 3 літра
    • Цукор 150 гр.
    • М’ята Невеликий пучок
    • Виноград 400 гр.
    • Лимон 1 шт.

    Приготування покроково:

  • Виноград обірвати з кистей і покласти в холодну воду.
  • Поставити на вогонь і довести до кипіння. Прокип’ятити протягом 1 хвилини. Додати цукор і лимонний сік за смаком. Туди ж покласти м’яту.
  • Варити 1 хвилину, потім вимкнути і дати настоятися під кришкою 10 хвилин. Можна подавати як теплим, так і охолодженим.
  • Відео.

    Відео:

    Грог на основі чорного чаю

    12bff449e0f74e36d449fec299c472ab Меню на Новий рік 2018.Фото: Меню на Новий рік 2018: нові та цікаві рецепти з фото

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Чорний чай заварний 1 ч. л.
    • Кориця 1 паличка
    • Кардамон 1 коробочка
    • Ром 200 мл
    • Вода 350 мл.
    • Бадьян 2 шт.
    • Гвоздика 8 шт.
    • Цукор і лимонний сік За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Чай і цілі спеції покласти в кухлик і заливати 350 мл окропу. Наполягати 10-15 хвилин. Процідити. Якщо потрібно отримати більш концентрований смак і аромат спецій — не треба виймати їх з чаю.
  • Поставити кухлик на вогонь і довести до кипіння. Додати ром і вимкнути. Додати за смаком цукор і лимонний сік. Найбільш вдала пропорція — 3 ч. л. цукру і сік четвертинки лимона на порцію.
  • Подавати гарячим.
  • Глінтвейн на Новий рік 2018 своїми руками.

    e06140c2e1ad510968e08e6483f148e8 Меню на Новий рік 2018.Фото: Глінтвейн на Новий рік 2018 своїми руками.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Червоне сухе вино 750 мл
    • Гвоздика ціла 11 шт.
    • Кардамон 10 коробочок
    • Перець духмяний 2 ч. л
    • Мед 3-4 ст. л.
    • Бехеровка 50 мл
    • Кориця 1 паличка
    • Бадьян 2-3 шт.
    • Насіння коріандру 1 ч. л.
    • Мускатний горіх Маленький шматочок
    • Цедра лимона За смаком

    ПРИГОТУВАННЯ

  • Прянощі покласти в ступку і злегка потовкти. Потім разом із цедрою покласти в невеликий кухлик, заливати 2/3 склянки води і додати цукор.
  • Поставити на вогонь, довести до кипіння і на повільному вогні кип’ятити 7-10 хвилин.
  • Вино влити в кухлик, довести майже до кипіння, але не кип’ятити. Процідити в вино рідина, в якій варилися прянощі, добавитьбехеровку, перемішати.
  • Напій готовий! Залишилося розлити по чашках і отримувати задоволення!
  • Збитень з вином на Новий рік 2018.

    74f63ffece8da40158a1fcda59f45c7d Меню на Новий рік 2018.Збитень з вином на Новий рік 2018.

    ІНГРЕДІЄНТИ:

    • Мед 150 грам
    • Цедра одного лимона
    • Мускатний горіх 1 щіпка
    • Гвоздика 4 шт.
    • Сухе червоне вино 200 гр.
    • Кориця 1 щіпка
    • Мелений кардамон Чверть чайної ложки
    • Вода 800 мл.

    ПРИГОТУВАННЯ

  • У каструльку покласти мед і лимонну цедру, заливати водою і довести до кипіння.
  • Варити на невеликому вогні 7 хвилин.
  • Додати прянощі, варити ще 5 хвилин. Потім залити вино довести до кипіння і відразу зняти з вогню.
  • Накривати каструлю кришкою, загорнути в рушник і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Потім процідити, якщо потрібно, підігрівати і розлити по чашках.
  • Висновок

    Як вже було сказано, дуже важливо не забути включити в новорічне меню 2018 року м’ясні страви. Їх повинно бути як можна більше і вони повинні бути якомога різноманітніше. Буде краще, якщо стіл буде ломитися від достатку, оскільки собака тварина всеїдна і дуже любить ситно і багато поїсти. Гості за святковим столом повинні наїстися до відвалу, ніхто не повинен піти голодним, кожен знайти страву по душі. Кожен гість повинен залишитися веселим і задоволеним від святкового достатку. Ну, і чим більше буде гостей за святковим столом, тим, звичайно ж, буде краще.

    Рецепти страв, які наведені в цій статті, допоможуть кожній господині підготувати стіл до Нового року так, щоб його запам’ятали абсолютно всі прийшли і згадували протягом всього майбутнього року.

    Схожі статті:
    Вироби на Новий рік 2018 своїми руками

    Категорії Новий рік 2018