Кращі рецепти на Новий рік 2017

Спеціально для вас ми зібрали тільки найкращі рецепти на Новий рік 2017. Серед них ви знайдете, як класичні рецепти Олів’є, мімоза, оселедець під шубою і т. д. А так само зовсім нові, прості і смачні рецепти новорічних салатів. На цій сторінці ви знайдете найбільший збірник рецептів на Новий рік 2017.

У цій статті можна знайти рецепти салатів, закусок і гарячих страв.

Приготування до святкування Нового року 2017 – це дуже велика праця. Необхідно все ретельно продумати. Слід заздалегідь скласти меню, купити всі інгредієнти, продумати сервіровку столу, а тільки потім можна починати готувати.

2017 рік – це рік Червоного Вогняного Півня. Цей рік обіцяє бути дуже успішним для тих, хто планує своє життя і не зупиняється ні під якими перешкодами. Удача чекає активних і заповзятливих людей. Півень по своєму темпераменті, птах дуже агресивна, але весела. Він не потерпить нудьгу за новорічним столом. Тому до складання меню та приготування страв необхідно підійти дуже грунтовно.

Нехай удача, радість, сміх, благополуччя, щастя і здоров’я супроводжують вас у наступаючому році 2017. Будьте щасливі!

Читайте також: Страви на Новий рік Півня 2017.

Прості і смачні рецепти на Новий рік Півня 2017. Всі рецепти дуже доступно описані з фото і відео інструкціями.

Рецепти салатів на Новий рік 2017.

Всі рецепти салатів на Новий рік 2017. Ще одна стаття з приготування салатів: Новорічні салати 2017. Нові рецепти салатів 2017.

Новорічна страва 2017: Печінковий салат.

9a54cf46e71f5a1f8aaae4ff10fbe18d Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото: Найкращі рецепти на Новий рік 2017

Інгредієнти для приготування:

  • Майонез — 200 грам.
  • Мариновані огірки – 10 штук.
  • Печінка куряча – 350 грам.
  • Варене яйце – 5 штук.
  • Морква – 3-5 штук.
  • Цибуля ріпчаста – 3-5 штук.

Покрокове приготування:

  • Відваріть курячу печінку. Поріжте на дрібну соломку.
  • Поріжте дрібними кубиками огірки.
  • Відваріть моркву потріть на крупній тертці.
  • Почистіть цибулю. Поріжте і обсмажте до золотистого кольору.
  • Яйця зваріть круто і розділіть білки і жовтки. Білки потріть на дрібній тертці.
  • Тепер залишилося викласти всі інгредієнти шарами: Половина печінки, половина цибулі, половина маринованих огірків, морква, білки. Всі промажте майонезом і посипте тертим жовтком.
  • Відео.

    Відео приготування простого і смачного рецепта — печінкового салата на Новий рік 2017:

    Рецепт: Смачний грибний салат.

    226e63e9e4689894b409cb13350c98e3 Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото: Смачний грибний салат на Новий рік 2017

    Інгредієнти для приготування:

    • Мариновані гриби – 500 грам.
    • Відварена терта морква – 1 штука.
    • Зелень – за смаком.
    • Куряча грудка.
    • Маринований огірок.
    • Варене яйце – 3 штуки.
    • Варена картопля – 3 штуки.
    • Сир – 150 грам.

    Покрокове приготування страви:

  • Промажте салатницю рослинним маслом. Покрийте її харчовою плівкою.
  • Шарами укладіть грибочки, зелень, моркву, огірки, курячу грудку, сир, яйця, картопля.
  • Перший і другий шар добре змастіть майонезом.
  • Поставте блюдо на ніч у холодильник.
  • Переверніть салатницю і акуратно викладіть на блюдо.
  • Посипте зеленню і тертим сиром.
  • Відео.

    Смачний новорічний рецепт. Приготування на відео:

    Рецепт новорічного салату з томатами і креветками.

    66c71bd4017111833f17b59e70d68d35 Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото: Простий рецепт покроково

    Інгредієнти:

    • креветки – 500 грам
    • помідор -200 грам
    • сир
    • часниковий зубок
    • лимон
    • сіль з перцем
    • зелень
    • майонез

    Приготування страви:

  • Заморожені креветки розморозьте. Найкраще залийте їх окропом, додайте лимона.
  • Змішати заправку з заздалегідь подрібненим часником, соком лимона і зеленню.
  • Почистіть креветки.
  • Поріжте помідори на невеликі кубики.
  • Викладіть овочі на дно салатниці і добре змастіть заправкою. Потім покладіть креветки. Ще раз змастіть заправкою. Зверху потріть сир і заправте майонезом.

    Відео.

    Салат Захват.

    4a43ad79e86da8462f2232c9634ca3a7 Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото

    Для приготування салату “Захват” вам потрібно:

    • Гриби 450 грам.
    • Куряче філе 300 грам.
    • Морква по-корейськи 250 грам.
    • Цибуля ріпчаста 2 шт.
    • Свіжі огірки 3 штуки.
    • Майонез-200-250 грам.
    • Зелень.
    • Рослинне масло.

    Покрокові поради по приготуванню:

  • Гриби можна використовувати будь – гливи, печериці. Їх потрібно очистити, нарізати соломкою і обсмажити на сковороді в рослинному маслі.
  • Ріпчасту цибулю треба очистити і порізати півкільцями. Потім його необхідно додати до грибів і обсмажити до золотистого кольору.
  • Куряче філе потрібно добре помити і відварити до готовності. Потім поріжте м’ясо на невеликі шматочки.
  • Огірки так само добре миють і натирають на великій тертці.
  • Наріжте зелень.
  • Залишилося викласти всі інгредієнти шарами:
  • Дно змащується майонезом.

    Потім укладаються обсмажені гриби з цибулею.

    Потім йде куряче філе, яке необхідно змастити майонезом.

    Після цього – морква по-корейськи.

    Огірки. (теж потрібно змастити майонезом)

    Останній шар – зелень.

    Рецепт Олів’є на Новий рік 2017.

    ba0b63afe898a00a678f6e513b32460e Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото

    Інгредієнти:

    • Ковбаса варена («докторська» або молочна) — 200 г
    • Картопля — 5 шт.
    • Морква — 1 шт.
    • Яйця курячі — 6 шт.
    • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
    • Огірки свіжі — 2-3 шт. Горошок консервований зелений — 200-300 г

    Зелень (за бажанням) — за смаком

    • Сіль — за смаком
    • Перець — за смаком
    • Майонез — 200-300 г (за смаком)

    Приготування покроково:

  • Картоплю і моркву ретельно промити. Викласти в казанок, залити холодною водою так, щоб овочі були покриті водою. Довести до кипіння. Варити на середньому вогні до готовності (20-25 хвилин). Воду злити. Овочі охолодити.
  • Яйця викласти в каструльку, залити холодною водою. Посолити. Довести до кипіння. Варити круто на середньому вогні 10 хвилин. Воду злити, залити холодною водою. Охолодити.
  • Картоплю очистити, нарізати кубиками.
  • Моркву очистити, нарізати кубиками.
  • Свіжі огірки помити, нарізати кубиками.
  • Яйця очистити, нарізати кубиками.
  • Ковбасу нарізати кубиками.
  • Цибулю почистити, помити, дрібно нарізати. Зелень помити, дрібно нарубати.
  • Відкрити банку консервованого горошку. Рідину злити.
  • Відео.

    Відео приготування салату:

    Кращі рецепти гарячого на рік Півня 2017.

    Читайте також: Всі рецепти гарячих страв на Новий рік 2017.

    Гарячі (Основні) страви є найважливішими. Вони повинні бути дуже смачні, щоб зробити дуже хороше враження на всіх гостей. Основні страви так само повинні бути поживні для того, щоб гості не пішли з-за столу голодними. Рецепти гарячих страви на Новий рік 2017:

    Рецепт покроково: Рулет зі свинини.

    0e856e95616d16288e2043bf587d0939 Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото: Рецепт покроково: Рулет зі свинини

    Це дуже простий, але смачний рецепт м’ясної на Новий рік 2017. Для приготування (на 6 порцій) вам потрібно:

    • М’якоть свинини – 1,5 кілограма.
    • Часник – 1 головка.
    • Ріпчаста цибуля – 2 штуки.
    • Сіль, перець – за смаком.

    Приготування покроково:

  • Першим ділом потрібно замаринувати м’ясо. Нашпиговываем його часником, цибулею, солимо і перчимо. Залишаємо його маринуватися протягом 10-12 годин.
  • Отряхиваем м’ясо від цибулі і звертаємо в рулетик. Перев’язуємо линвою.
  • Кладемо в спеціальний пакет для запікання, зав’язуємо краю.
  • Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 2 годин.
  • Залишилося тільки порційно нарізати на шматочки і подавати на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Відео.

    Кращий рецепт, відео:

    Відбивні зі свинини в духовці на Новий рік 2017.

    353fd80012200df4082d179dfe2d1814 Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото: Смачний і простий рецепт

    Дуже смачне основна страва на святковий стіл. Інгредієнти для приготування:

    • Свинина – 0,5 кілограм.
    • Сметана – 200 грам.
    • Зернова гірчиця – 3 столових ложки.
    • Сир – 150 грам.
    • Рослинна олія – 1 столова ложка.
    • Перець, сіль – за смаком.

    Приготування:

  • Добре помийте м’ясо, наріжте його на маленькі шматочки товщиною приблизно 2 сантиметри. Відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть за смаком.
  • Викладіть м’ясо на деко, заздалегідь змащений на рослинним маслом. Запікайте відбивні протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Натріть сир на крупній тертці. Додайте сметану і гірчицю, ретельно перемішайте.
  • Покрийте м’ясо сиром і запікайте в духовці до готовності.
  • Приємного апетиту!

    Відео.

    Рецепт фаршированої курки на Новий рік 2017.

    22d7dbbcd99074de8cbf6fa3bbd9cccb Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото: кращий рецепт фаршированої курки на Новий рік 2017.

    Від цієї страви просто не можливо відірватися! Він завжди буде коронним на святковому столі. Для приготування вам знадобиться:

    • Тушка курки – 1 штука.
    • Цибуля ріпчаста – 1 штука.
    • Морква – 1 штука.
    • Петрушка, чебрець.
    • Вершкове масло.
    • Рослинне масло.
    • Бекон.
    • Сіль.
    • Перець.

    Інгредієнти для начинки:

    • Ріпчаста цибуля – 1 штука.
    • Вершкове масло – 50 грам.
    • Хлібні крихти – 150 грам.
    • Петрушка.
    • Різні приправи.
    • Сік лимона.
    • Яйце куряче – 1 штука.
    • Борошно – 1 столова ложка.

    Покрокове приготування курки:

  • Потрухи і жир дістати з тушки, печінку порізати шматочками, а решта потрухи скласти в каструлю. Туди ж викласти шию, цибуля, морква, пучок петрушки, пучок чебрецю, добре посолити і поперчити. Залити все водою, на середньому вогні довести до кипіння і готувати близько 1 години. Злити з каструлі бульйон в окремий посуд. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів.
  • Приготувати начинку. У великій сковороді розігріти вершкове олію, висипати цибулю і смажити, помішуючи, до злегка м’якого стану, але не допустити зміни кольору.
  • Зняти сковороду з плити, додати хлібні крихти, свіжі трави і лимонну цедру, перемішати. Потім ввести лимонний сік і збите яйце, посолити і поперчити.
  • Начинити курячу тушку трав’яний начинкою і скріпити біля хвоста зубочистками. Курячу грудку змастити вершковим маслом. Жаростійку форму змастити жиром або рослинним маслом. Викласти у форму фаршировану курку, посипати сіллю і перцем, а зверху викласти смужки бекону.
  • Фаршировану курку потрібно зважити і в залежності від ваги обчислити час приготування птиці (кожні 450 грамів слід готувати приблизно 20 хвилин, плюс додаткові 20 хвилин на всю масу). Поставити форму з птахом в розігріту духовку і запікати фаршировану курку 20 хвилин, потім зменшити температуру духовки до 180 градусів і запікати до готовності, згідно обчисленому часу.
  • Перекласти смажену курку на сервірувальне блюдо і дати відпочити птиці хвилин 10.
  • Приготувати підливу. З форми, в якій смажилася курка злити майже весь жир. Поставити форму на плиту на слабкий вогонь і викласти у форму печінка, готувати близько 1 хвилини, періодично помішуючи. Посипати печінка борошном і готувати ще пару хвилин. Поступово ввести в форму необхідну кількість курячого бульйону, готувати, помішуючи, до утворення однорідної підливи. Посолити і поперчити підливку за смаком. Подавати в соуснику.
  • Подавати фаршировану курку з соусом.

    Відео.

    Рецепти закусок на Новий рік 2017.

    Закуски на Новий рік 2017.

    Закуски – це дуже важливий атрибут новорічного столу. На Новий рік 2017, коли гостям ще не подано основну страву, їм необхідно запропонувати закуски. Закуски повинні бути смачні, проте вони не повинні перебивати апетит перед основним гарячою стравою. Ось кращі рецепти закусок на Новий рік 2017:

    Рецепт: Горішки горохові в мультиварці На новий рік 2017.

    Готується ця незвичайна закуска всього годину. Мультиварка полегшить вам в рази процес приготування страви! Любителя горіхів і гороху доведеться за смаком!

    Нам буде потрібно:

    • триста мл води;
    • сто грамів сушеного гороху;
    • трохи волоських горіхів, родзинок;
    • сіль, прянощі – на любителів.

    Приготування покроково:

  • Замочіть горох у воді (беріть холодну) на п’ять-шість годин. Зручніше це робити з вечора.
  • Подрібніть гострим ножем ядра волоських горіхів. Гарненько промийте родзинки без кісточок.
  • Викладіть підготовлених горох в чашу мультивара, залийте водою. Поставте готуватися на одну годину (режим «Суп»). Якщо такого режиму немає, то підійде «Гасіння».
  • Готовий горох подрібніть в блендері, змішайте з родзинками і горіхами.
  • Соліть і приправляйте прянощами на свій розсуд, після чого знову збийте блендером. Залишилося з отриманої маси скачати невеликі кульки розміром з волоські горіхи.
  • Ось така смачна закуска вийшла! Горохові горішки можна зробити і з більш пікантним смаком – досить процес готування додати трохи кардамону і шафрану. Подавайте зі сметаною.

    Сосиски з капустою в тонких коржиках.

    b3577bbb523566f8d3db9d8bc41892cb Кращі рецепти на Новий рік 2017Фото

    Таку закуску можна взяти на пікнік або подати будинку в якості перекусу. Оригінально, ситно, смачно і шлунку приємно!

    Потрібні продукти:

    • тонкі коржі, прісні — 6-7 штук;
    • сосиски «Віденські» — 4 штуки;
    • капуста квашена — півкілограма;
    • перець болгарський свіжий — пара стручків (бажано червоних);
    • сметана жирна — 160 грамів;
    • сир эмментальский, тертий — 50 грамів;
    • насіння кмину, мелені;
    • петрушка свіжа, дрібно нарізана.

    Приготування:

  • Стручки перцю розріжте, видаліть плодоніжки, а порожнини звільніть від насіння. Поріжте перець тонкими шматочками, сосиски — у вигляді гуртків. Додайте і перець, і сосиски до квашеної капусти, перемішайте. Приправте отриману начинку кмином, чорним перцем, при необхідності посоліть її.
  • Коржі з одного боку змастіть сметаною. На змащену бік викладіть начинку, розрівняти. Загорніть коржі в трубочки-рулети і укладіть в прямокутну керамічну форму. Присипте верх сирної стружкою.
  • Запікайте закуску при 200 градусах, часу знадобиться хвилин 20-25 (ви визначите готовність рулетів за їх золотистого кольору). Дістаньте закуску з духовки, при подачі посипте петрушкою.
  • Приємного апетиту!

    Важко уявити святковий стіл без закусок, швидше в деяких випадках можна обмежитися тільки ними, наприклад, якщо має дівич-вечір або фуршет. Ось найшвидших, ситних і простих варіантів закусок, які можна приготувати на Новий рік 2017.

    Тещин язик з баклажанів.

    Баклажани необхідно нарізати тонкими пластинками, посолити, скропити рослинним маслом і поставити запікатися в духовку при 180 градусах до м’якості, близько 20 хвилин. Можна також обсмажити його на сковороді по парі хвилин з кожної сторони, але тоді закуска буде трохи жирніше. Поки готуються баклажани, потрібно нарізати невеликими скибочками помідори, порізати зелень і натерти сир. На готові і охолоджені смужки баклажанів викладаємо шматочок помідора, сир, зелень і загортаємо рулетик.

    Закуска в лаваші.

    Для наступного страви необхідним інгредієнтом є лаваш, варіантів начинок безліч, але найпопулярніша це сир і шинка. Лаваш необхідно розкласти на поверхні і змастити соусом, наприклад, сметана або майонез гірчиця. Покласти зверху листя салату. Далі йде шар натертого сиру, дрібно нарізані шинку і огірок. Все це згортається в рулет і відправляється в холодильник просочуватися. Можна робити у кілька шарів.

    Чикеннаггетс по-домашньому.

    Чикеннаггетс це шматочки курки, обсмажені у фритюрі. Готуються дуже швидко з’їдаються також. Куряче філе необхідно порізати на тонкі смужки або невеликі квадратики, Обваляти кожен шматочок спочатку в борошні, потім в яйці і далі в панірувальних сухарях. Обсмажити невеликими порціями в великій кількості олії з кожного боку. Дати стекти зайвому жиру на паперовій серветці і подавати з будь-яким соусом. Більш здоровий варіант — не смажити, а запекти в духовці.

    Рулет з лаваша з червоною рибою.

    Цей варіант закуски з лавашем більш святковий і красиво виглядає на будь-якому столі. Лаваш необхідно змастити будь-яким м’яким сиром, зверху покласти тонко порізану червону рибу і посипати зеленню. Згорнути рулетом і поставити в холодильник для просочення.

    Закуска капрезе на шпажці.

    Для приготування закуски знадобляться помідори черрі, моцарелла (бажано бейбі), базилік, бальзамічний оцет. На зубочистку або шпажку нанизуються по черзі помидорка черрі, бэйбимоцарелла (або моцареллапорезанная невеликими шматочками), базилік і далі в зворотній послідовності. Таким чином, на одній шпажці буде два помідори і два шматочки сиру з базиліком посередині. Складаємо все шпажки на тарілку, збризкуємо бальзаміком.

    Закуска з баклажанів.

    Баклажани порізати кружальцями, посолити, з двох боків обмазати маслом і поставити запікатися в духовку. Через 10-15 хвилин дістати, покласти на кожен шматочок помідор, порізаний кружечком, як і баклажан. Зверху посипати сиром і повернути в духовку до розплавлення сиру.

    Запечена картопля в духовці.

    Молода картопля добре почистити щіткою, промити і порізати на дольки. Змішати в окремому посуді рослинне масло, сіль, приправи, перець і полити цією сумішшю картоплю так, щоб кожен шматочок був в соусі. На змащене олією деко покласти картоплю і запікати в духовці до готовності. Подавати з улюбленим соусом.

    Кабачки з сиром і яйцем.

    Кабачок порізати тонкими слайсами, посолити, збризнути олією і відправити запікатися в духовку хвилин на 15. Можна обсмажити на сковороді. Змішати тертий сир, варене яйце, часник і сметану. На край слайсу з кабачка покласти сирну суміш і загорнути рулетиком.

    Канапе.

    Це порізані невеликими кубиками продукти, нанизані на шпажку. Безпрограшний варіант для будь-якого застілля. Використовувати можна все що завгодно. Фрукти, овочі, м’ясо, все залежить від фантазії і смаків. Ось кілька популярних сполучень:

    • перець, шинка і огірок;
    • ковбаса, сир, болгарський перець;
    • маслини, шматочок перцю, огірок, кубик сиру;
    • фруктові шпажки (виноград, диня, груша, манго);
    • маслина, перець, гурток огірка, маринований печериця;
    • корнішон, болгарський перець, кубик шинки або ковбаси;
    • невеликий печериці, шинка, сир, огірок;
    • кружечок маслини, сир, кубик шинки, шматочок хліба.

    Овочевий салат або нарізка.

    Обов’язковий пункт у меню. Салат можна приготувати з руколи, помідор, огірки, перець і лимонно-оливковою заправкою. Овочі можна просто красиво нарізати і укласти в тарілку. У великій кампанії завжди знайдеться той хто не вживає м’ясо або просто люди, що стежать за своїм харчуванням.

    Десерти: найкращі рецепти на Новий рік 2017.

    Читайте також: Всі десерти на Новий рік 2017.

    Рецепт: Сирний чизейк на Новий рік 2017. Фото.

    3ea613024252a023252c8514e89eebf7 Кращі рецепти на Новий рік 2017Кращий рецепт десерту на Новий рік 2017

    Чизейк – це дуже смачний десерт для святкового столу. Приготувати його дуже просто. Нижче ми продемонструємо рецепт без випічки.

    Інгредієнти для приготування чизейка:

    • 0,5 кілограм сиру.
    • 1 банку згущеного молока.
    • 10 грам швидкорозчинного желатину.
    • 2/3 склянки молока.
    • 250 грам пісочного печива.
    • 100 грам вершкового масла.
    • Ягідний соус.

    Приготування:

    Печиво з допомогою блендера подрібнюємо в дрібну крихту.

    Потім розтоплюємо вершкове масло, змішуємо з печивом і все перемішуємо до однорідної маси.

    На дно форми застеляємо папером. Викладаємо основу для чизейка, утрамбовуємо все.

    Потім розвести желатин у 2/3 склянці молока і залишаємо на 10 хвилин. Потім ставимо цю чашку в гарячу воду і постійно все перемішуємо, щоб повністю розчинити желатин.

    Далі, змішуємо сир зі згущеним молоком.

    У цю масу заливаємо суміш з желатином і все ретельно збиваємо.

    Потім викладаємо сирну масу на основу з печива і розрівнюємо. Форму з чизейком накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 3 години.

    Прекрасний десерт на Новий рік 2017 готовий!

    Відео.

    Кращий рецепт на Новий рік 2017:

    Торт бите скло на Новий рік 2017: рецепт з фото.

    05080325dab5b5bc543a16f6504d53db Кращі рецепти на Новий рік 2017Рецепт: Фото

    Торт бите скло — це дуже смачний та ніжний десерт. Це відмінний варіант десерту на стіл на Новий рік 2017.

    Інгредієнти:

    • 3-4 пачки різнобарвного желе;
    • 700 г сметани;
    • 300-400 г печива (або бісквіта);
    • 100 г молока (у разі, якщо печиво міцне);
    • 200 г цукрового піску;
    • 30 г желатину.

    Приготування:

    В першу чергу поломайте печиво. Якщо воно міцне, то замочіть в молоці на 10-15 хвилин. При цьому не можна допустити, щоб воно було мокре.

    Приготуйте Желе по інструкції на упаковці, тільки додайте трохи менше води.

    Желатин замочити на 20 хвилин у 150 грамах кип’яченої холодної води. Потім трохи підігрійте і перемішайте. У цьому випадку желатин дуже добре розчиниться у воді.

    Для крему сметану змішайте з цукром.

    Додайте дві ложки крему желатин і розмішайте. Потім замішайте желатин в кремі.

    Наріжте кубиками желе.

    На дно глибокого страви застеліть харчову плівку і викладіть торт шарами.

    Потім приберіть його в холодильник на 2-3 години. Торт Бите скло готово!

    Ось такі чудові десерти на Новий рік 2017 можна приготувати. Прості і смачні рецепти дозволять вам швидко приготувати оригінальні страви.

    Відео.

     

    Схожі статті:

    Фото салатів на Новий рік Півня 2017Что приготувати на Новий рік 2017?Зустрічаємо Новий Рік 2017Новогодний вечеря 2017 для двох. П’ять варіантів менюЧто повинно бути на столі на Новий рік 2017?Салат Півник на Новий рік 2017Салаты на Новий рік 2017Горячие страви на Новий рік 2017Новогоднее меню 2017Новогодние страви в рік Півня 2017Новогодние салати 2017Новые новорічні салати 2017
    Категорії Новорічний стіл 2017