Гаряче на Новий рік 2017 з фото

1e2630ecce71cc53d9ea06f3241ad0c3 Гаряче на Новий рік 2017 з фото

Безсумнівно, ви захочете подати на стіл гаряче. Тому наші рецепти для вас доведеться до речі.

Баранина, тушкована з чорносливом і корицею

Продукти:

  • Чорнослив – 150 г
  • Баранина – 1 кг
  • Сіль і перець
  • Паличка кориці – 1 штука
  • Перець горошком – 5 шт.
  • Рослинна олія

Нарізати соломкою цибулю, а чорнослив невеликими шматочками. Далі трохи обсмажуємо цибулю на рослинній олії і додаємо до нього м’ясо. Попередньо м’ясо порізати шматочками в 1.5 див. гасити цю красу 3-4 хвилини. Далі перевертаємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо на невеликому вогні 10-15 хвилин. Додаємо корицю і чорнослив. Потім поливаємо водою до 100 мл, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні близько 35-40 хвилин. Перевертаємо м’ясо, перчимо і солимо і тушкуємо ще 10 хвилин.

Шашлики з

842374a409b21566d3829884e8b8fb79 Гаряче на Новий рік 2017 з фото

Інгредієнти:

  • Соєвий соус – 100 мл
  • Куряче філе – 300 г
  • Кетчуп – 100 мл
  • Ананаси – 200 г

Маленькими шматочками нарізати філе і ананасів. Тепер змішати кетчуп і соєвий соус. Далі кидаємо туди філе, перемішуємо і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин. Потім нанизати на шпажки, чергуючи, філе і ананасів. Деко трохи змастити маслом і застелити папером для випічки. Тепер кладемо на нього шпажки і ставимо в духовку. Випікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.

Баранина з білими грибами і помідорами

Продукти:

  • Білі гриби – 300 г
  • Баранина – 500 г
  • Помідори – 300 г
  • Цибуля порей
  • Сіль і перець
  • Чебрець – 5-7 гілочок
  • Рослинна олія

Порізати кільцями цибулю порей. Обсмажити м’ясо на невеликій кількості олії з двох сторін. Якщо ріжете баранину на шматочки, то вони повинні бути товщиною до 2 див. далі додаємо гриби, сіль і перець. Накрити кришкою і тушкувати протягом 40 хвилин. З помідорів ви повинні зняти шкірку і пропустити через блендер або м’ясорубку. Далі додаємо чебрець до помідорів і солимо. Помідори виливаємо до м’яса, додаємо цибулю і накриваємо кришкою. Гасити треба 10-15 хвилин. Подавати з рисом.

Горщики з м’ясом, квасолею і грибами

14a5562c6b7753eeb3e2bcbdd9696b0e Гаряче на Новий рік 2017 з фото

Продукти:

  • Квасоля – 200 г
  • Гриби – 300 г
  • Яловичина – 500 г
  • Помідори – 300 г
  • Болгарський перець – 200 г
  • Цибуля – 150 г
  • Сіль і перець
  • Рослинна олія

Замочити квасолю на 3-4 години, а краще всього на ніч. Тепер її відварюємо до готовності. Поки вариться квасоля, можна порізати дрібно цибулю і м’ясо на невеликі шматочки. Далі невеликими скибочками нарізаємо гриби. Перець чистимо від насіння і нарізаємо соломкою. Помідори порізати кубиками. Налити олію у сковорідку і обсмажити там цибулю, потім кинути до нього м’ясо, гриби, сіль і перець.

Далі кидаємо ще перець і смажимо 5 хвилин. Додаємо помідори і чекаємо ще 3 хвилини. В горщики викласти трохи м’яса, зверху йде квасоля, потім знову м’ясо. Наливаємо води близько 50 мл. закриваємо кришкою і ставимо в духовку. Наша страва має готуватися протягом години при температурі 180 градусів.

Риба в сирному суфле

Продукти:

  • Риба – 500 г
  • Яйця – 5 штук
  • Сир – 150 г
  • Сіль
  • Рослинна олія
  • Паніровка для риби

Нарізати невеликими шматочками рибу і обваляти її в паніровці. Тепер розігріваємо сковорідку кладемо на неї наші шматочки. Шматочки обсмажуємо з двох сторін близько 5 хвилин. На дрібній тертці натерти сир, а яйця збити і посолити. Тепер додаємо сир і перемішуємо. Взяти форму для запікання і покласти туди рибу. Зверху вилити яєчно-сирну масу і поставити в духовку. Страва готується протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Дорада, смажена на грилі

Що купити:

  • Гілочки розмарину – 4 штуки
  • Дорада – 3-4 штуки
  • Лимон або лайм
  • Сіль
  • Рослинна олія

Нарізати кружечками лайм, а потім кожен кружечок розрізати на дві частини. Тепер чистимо рибу і видаляємо всі нутрощі. Покласти 1-2 часточки лайма всередину риби. Посолити і змастити рослинним маслом. Далі кладемо рибу на решітку гриля. Смажити продукт необхідно близько 10 хвилин до появи золотистої скоринки. Далі перевіряємо і перевертаємо на інший бік.

Ліниві голубці

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г
  • Капуста – 400 г
  • Відварений рис – 200 г
  • Цибуля – 150 г
  • Сметана – 250 г
  • Томатна паста – 250 г
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль і перець
  • Рослинна олія

Нарізати квадратами капусту зі стороною близько 1-1.5 див. залити окропом і дати постояти близько 5-7 хвилин. Потім зливаємо воду і отживаем нашу капусту. Нарізаємо дрібно цибулю і змішати його з фаршем, рисом, цибулею, перцем і сіллю. Тепер створюємо котлети з отриманого фаршу і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Тепер кладемо котлети на сковорідку і смажимо з кожної сторони до тих пір, поки не утворюється золотава скоринка. Тим часом змішати томатну пасту і сметану. Голубці треба викласти у форму для запікання. Заливаємо їх соусом і ставимо в духовку. Готуються голубці близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.