Десерти на Новий рік 2017 з фото

863da87b8939f5f1f404d733df67e208 Десерти на Новий рік 2017 з фото

Тепер настала черга готувати десерти. Адже саме їх чекають багато гостей, особливо на Новий рік.

Хочете на Новий рік отримати щось оригінальне в плані десертів, тоді вам сюди. Ми спеціально підібрали кілька рецептів на швидку руку.

Ви зможете приємно здивувати вашу сім’ю і родичів, адже такого вони ще не пробували. Та й діти з радістю з’їдять все, що ви їм запропонуєте. Оскільки на Новий рік можна побалувати себе солоденьким, то чому б не приготувати його власноруч? Це вийде дешевше і смачніше. Так що налетайте на рецепти і розбирайте.

Морозиво Тірамісу

e9769a3cf81cb13454a0080dd0858794 Десерти на Новий рік 2017 з фото

Інгредієнти:

  • Вершки – 300 мл
  • Маскарпоне – 500 г
  • Цукор – 150 г
  • Кава – 250 мл
  • Палички Савоярді – 8-10 штук

Додати цукор в вершки і перемішати, тільки сильно збивати не треба. Додаємо Маскарпоне і теж перемішуємо. Тепер викладаємо отриману масу у форму. Занурити палички в холодну каву, причому занурювати їх треба дуже швидко, щоб вони не розмокли. Викладаємо палички на вершкову масу і ставимо в морозилку на 8-10 годин. Перекласти готове морозиво на блюдо і при бажанні посипати какао.

Новорічні сніжинки

f374a87d95eeac77b16c36eb4c117954 Десерти на Новий рік 2017 з фото

Інгредієнти:

  • Цукор – 150 г
  • Білки – 3 штуки
  • Сіль – 14 ч. л.

Збити білки з дрібкою солі в піну. Поступово додайте цукор. Ваша маса повинна бути щільною, блискучою і густий. Намалюйте на папері для випічки маркером будь-сніжинки. Далі папір перевертаємо і кладемо на деко. Наповнюємо кондитерський шприц нашої масою і малюємо їм сніжинки, обводячи по контуру.

Не варто малювати дуже тонкі і ажурні сніжинки, інакше вони будуть крихкі і розваляться. Тепер ставимо в духовку при температурі 100 градусів і випікаємо 40-50 хвилин. Готовий виріб остудити і акуратно зняти з паперу.

Домашні Цукерки

Продукти:

  • Шоколад – 100-150 г

Начинка:

  • Варена згущене молоко
  • Горіхи

Начинка Тірамісу:

  • Печиво Савоярді – 3 штуки
  • Маскарпоне – 3 ст. л.
  • В’ялена вишня

Начинка Пташине молоко:

  • Цукор – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 штука
  • Молоко – 50 мл
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Желатин – 1 ч. л.

Поламати на шматочки шоколад і розтопити його на водяній бані. Далі наливаємо його в невеликі формочки. Не забуваємо розподілити шоколад по стінках і ставимо в морозилку на 30 хвилин. Тепер готуємо начинку Пташине молоко. Для цього в 50 мл води замочуємо желатин і залишаємо на деякий час.

Тим часом відокремте жовток від білка і розітріть жовток з цукром. Додати туди молоко і перемішати. Дану суміш поставити на водяну баню і варити до загустіння. Охолодити. Додайте туди масло і перемішайте. Желатин ж довести до кипіння, а потім охолодити до кімнатної температури. Далі, додаємо в нього жовткову масу і перемішуємо. Білок треба збити, потім додати його в жовткову масу і акуратно розмішати.

Готуємо начинку Тірамісу. Для цього ламаємо печиво на дрібні шматочки. Потім змішати Савоярді і Маскарпоне. Викласти варене згущене молоко в формочки і додати горішок. Поруч викладаємо начинку Тірамісу. Зверху кладемо вишню. Потім викладаємо начинку Пташине молоко. Таким чином, заповнюємо всі формочки. Виливаємо масу шоколад і ставимо в морозилку на 5-6 годин.

Апельсиновий пудинг

Інгредієнти:

  • Молоко – 300 мл
  • Апельсин – 2 штуки
  • Желатин – 25 г
  • Цукор – 100 г
  • Жовтки – 5 штук

Знімаємо цедру з апельсинів і трьом її на тертці. При чому нам потрібна тільки помаранчева частина, без білої. Вичавлюємо сік з апельсинів, повинно вийде 150 мл. додаємо в сік желатин і залишаємо на час. Потім збиваємо жовтки, додаємо цедру в молоко і ставимо на вогонь. Суміш довести до кипіння. Додати туди цукор і розмішати.

У суміш вливаємо жовтки і варимо, постійно перемішуючи, поки маса не загусне. Тепер додаємо желатин, перемішуємо і знімаємо з вогню. Викласти масу у формочки і залишити в холодильнику на 7-8 годин.

Банановий коктейль

Інгредієнти:

  • Морозиво – 100 г
  • Банан – 1 штука
  • Молоко – 150 мл

Почистити фрукт і поламати на великі шматочки. Додати туди морозиво і молоко. Тепер збиваємо міксером або блендером. Все, коктейль готовий і його можна подавати гостям.

Солодкі заливні яйця

Інгредієнти:

  • Желатин – 3-4 ст. л.
  • Сік – 200 мл
  • Яйця – 7 штук
  • Цукор
  • М’ята і ягоди
  • Кумквата

Залити 100 мл води желатин і залишити його на час. Тим часом добре вимиваємо яйця з содою. Потім, з тупого кінця робимо отвір діаметром близько 2-2.5 див. в тарілочку виливаємо білок і жовток, вони нам ще знадобляться. А зараз нам потрібна тільки шкаралупа. Розчинити харчову соду в теплій воді і замочити там шкаралупу. Це ми робимо для дезінфекції. Далі промиваємо шкаралупу проточною водою. Довести до кипіння желатин, але не кип’ятити.

У сік додати цукор і добре перемішати. Тепер виливаємо туди желатин і перемішуємо. Шкаралупу ж необхідно поставити на підставку, а потім на дно покласти м’яту. Далі викладаємо ягоди, які ми попередньо нарізали. Тепер заливаємо соком з желатином і ставимо в холодильник на 8-10 годин. Очищаємо шкаралупу і наш десерт готовий.